home SPORT Europe League Oroare: Steaua – AC Napoli 3-3. Un arbitru vandut a trantit meciul

Europe League Oroare: Steaua – AC Napoli 3-3. Un arbitru vandut a trantit meciul

Share

Minutul 2: prima faza de atac a Stelei, Kapetanos fantazeaza, ii paseaza lui Iulian Apostol, care centreaza la semiinaltime, Cribari vrea sa o scoata in corner si isi da autogol! Steaua incepe foarte puternic, dar ar trebui sa mentina acest ritm, pentru a fi sigura pe victorie si a nu se ineca la mal.

FOTO: Stelisti

In continuare, vedem o echipa napoletana extrem de timorata, temandu-se sa paseze in propria jumatate. Tanase executa o lovitura libera fantastica, in minutul 12, ce poate candida la lovitura libera a anului, de la 40 de metri, de pe extrema stanga. Portarul italienilor este iesit prea in fata si, la coltul lung, in plasa laterala, este 2-0!

citeste si: Un arbitru polonez a făcut tot posibilul ca Steaua să nu bată pe Napoli (GSP)

Ce spunea Mircea Sandu acum cateva zile? Nu avem talente? Am inteles, nu avem. Si este 3-0 in minutul 16, cand Bonfim centreaza de pe dreapta si Kapetanos reia imparabil, cu latul piciorului stang, direct in poarta.

Era sa fie 4-0 in minutul 20, insa Bogdan Stancu nu a stiut ce sa faca cu ea si a pierdut mingea, dar stelistii continua sa joace entuziasmant, iar Lacatus pare bulversat de acest entuziast, ori foarte concentrat sa nu scape haturile echipei, din cauza extazului in care traieste aceasta.

Aparent, italienii par ca au echilibrat cat de cat jocul, dar nu au avut pana ain acest moment nici o faza de gol si nici un sut pe poarta sau macar spre poarta. Latovlevici vrea sa il execute si el pe Morgan de Sanctis, insa o da putin peste poarta.

Cot aplicat de Pantelis Kapetanos in minutul 30, iar Steaua ramane in noua jucatori de camp. Fereste-te de greci si cand dau goluri, nu numai cand fac daruri. De-acum incolo, Steaua va fi obligata sa inchida jocul si sa contraatace, redesenand complet diferit restul meciului. Vor fi 60 de minute de suferinta, in mod normal.

Minutul 37: Banel Nicolita trage dintr-un unghi imposibil, iar De Sanctis apara. Avem corner. Inca unul. Si inca unul. Italienii resping, dar Gerardo Alves blocheaza contraatacul.

Bogdan Stancu este gata sa inscrie pe contraatac in minutul 43. Iar in minutul 44, dintr-o lovitura libera a napoletanilor, mingea ricoseaza inapoi in teren din bara si este 3-1 pentru noi, datorita lui Vitale.

Incepe repriza a doua. Ceea ce ma ingrijoreaza este ca nimeni nu intervine la suturile de la distanta si la centrarile italienilor, care au cam pus stapanire pe joc. Minutul 53: doua bare in cateva secunde, Banel Nicolita si Cristi Tanase.

Minutul 73: gol Hamšik. Sut perfect de la 30 de metri. Mai devreme, scriam ca ma ingrijoreaza faptul ca jucatorii nostri nu blocheaza suturile la distanta si centrarile. Iata unde ajungem. Vor fi 20 de minute grele.

In ultimele minute de joc, deja se ajunge la aparare unisens in careul de sase metri, la Steaua in teren. Ceea ce nu inteleg la Lacatus este de ce a jucat cu Radut, si nu cu Bicfalvi.

Asediul continua, iar arbitrul nu inchide meciul, prevalandu-se de cele doua minute cat timp Tatarusanu a fost accidentat si de schimbarea facuta de Marius Lacatus, in minutul 97:09 Napoli da gol si astfel este 3-3, dupa un meci in care pot sa spun ca am vazut un arbitru polonez parca cumparat de mafia napoletana.

Share