Dan Bittman, incorigibil: “Pandemia era ştiută de acum 10 ani”

Share

Noul şvunc primit de Dan Bittman, de nu se ştie unde, îl face să spună iarăşi tot felul de lucruri, care mai de care.

„A fost o boală foarte nasoală, care atacă nişte lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să ştiu să mă tratez, pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a spus Dan Bittman, la Marius Tucă Show, pe Aleph News.

Solistul Dan Bittman susţine că pandemia a fost programată încă de acum 10 ani, iar cifrele indică faptul că nu a fost o epidemie la nivel global, ci doar „o boală foarte nasoală”.

„Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Şi acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion şi ceva şi s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000.

Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000. Întrebat de Marius Tucă dacă este de acord cu teoria conform căreia cineva a creat artificial această pandemie, muzicianul a spus: „Eu cred!”

„Totul are legătură cu totul. Pandemia era ştiută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci”, a completat Dan Bittman, conform ziaruluii Adevărul.

Share