Ciudăţenii, ciudăţenii. Un inculpat în Dosarul Colectiv a murit

Share

Implicată în Dosarul Colectiv, este inculpatul are a primit cea mai mare condamnare, în prima instanţă. Procesul continuă cu un nou termen în septembrie.

Șefa firmei pirotehnice, inculpată în Dosarul Colectiv, a fost găsită moartă. Daniela Niță deținea firma de artificii livrate clubului în noaptea concertului trupei Goodbye to Gravity, care au pornit incendiul din 30 octombrie 2015.

Informația nu a fost confirmată în mod oficial, până în acest moment. Alerta a fost dată de rudele femeii, pentru că de câteva zile nu mai răspundea nici la telefon, nici la mesaje.

Daniela Niță a primit în primă instanță cea mai mare pedeapsă, de 12 ani și 8 luni. Pentru finalul lunii septembrie, era stabilită decizia finală a judecătorilor, în Dosarul Colectiv.

Până la acest moment, nu se știe cauza morții și nici dacă a fost sau nu sinucidere. Legiștii de la INML urmează să stabilească împrejurările în care a murit Daniela Niță.

NIŢĂ CRISTIAN MIHAI şi NIŢĂ DANIELA IOANA erau trimiși în judecată, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de favorizarea făptuitorului şi sustragerea sau distrugerea de probe, ori de înscrisuri.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015, din clubul Colectiv, 64 de oameni au murit, iar o parte dintre supraviețuitori au rămas mutilați pe viață și au nevoie de îngrijiri medicale.

Share