Dan Bittman cere românilor să se răscoale împotriva „conducătorilor care primesc ordine”

Share

Negaţionistul Dan Bittman, în timpul liber cântăreţ de muzică pop-rock bunicică, îşi dă arama pe faţă.

Dan Bittman a lansat noi acuzațîi halucinante și fake news, într-o intervenție la Antena 3, în legătură cu pandemia. El a mers până la a amenința cu o revoluție, precum în decembrie 1989.

„În acest an m-am întâlnit cu sute și mii de persoane, m-am îmbrățișat, m-am sărutat, nu s-a întâmplat nimic. Mie mi s-a luat dreptul la muncă de un an, nu fac pe nebunul aici.

Sunt mulți oameni că mine, ne uităm la niște domni cum ne dau voie să stăm la masă doar câte patru. Eu nu cred în acești oameni, credibilitatea lor a murit acum o zi. Măsurile lor nu au nici un efect”, a acuzat Bittman, la Antena 3.

Bittman a lansat apoi atacuri la adresa Uniunii Europene, solicitând ca românii „să se trezească”.

„Este nevoie de un moment de trezie, românii să-și aleagă un lider care să-i iubească, care să nu răspundă la ordoni venite de nu știu unde. Sunt țări în jurul nostru în care oamenii s-au trezit, sunt proteste, nu îi mai suportă pe oamenii care îi conduc.

Numai în Europa este tragedia asta. În India, cu un kit de 2 dolari ești trimis acasă să te tratezi. China, Noua Zeelandă nu au nici un fel de probleme, în Suedia se mai mai poartă doar masca, și au rată de incidența că a noastră. La alții e altfel, numai la noi este așa, vedem doar doctori cu fete lungi”, a susținut Bittman.

Bittman a amenințat apoi cu o revoluție precum cea din decembrie 1989.

„Cine nu a trăit pe vremea lui Ceaușescu nu are cum să înțeleagă discursul meu de acum. Nici Ceaușescu nu a crezut că poate fi dat jos, ei cred că sunt nemuritori, că nu poți fi dați jos. Asta o să se întâmple și cu politicienii de astăzi, să nu creadă că nu o să scape de mania populară, o să dea socoteală”, a pretins Bittman.

El a mai susținut că România ar putea să piardă Ardealul.

„Eu sper că România să nu fie dezbinată, să nu fie dus Ardealul în altă parte. Îmi doresc din tot sufletul să rămână o Românie unitară”, a concluzionat Bittman.

Informațiile prezentate de Bittman despre lipsa restricțiilor în Suedia sunt însă false. Restricțiile sunt similare cu cele din România, conform site-ului guvernamental krisinformation.se.

Astfel, sunt interzise grupurile formate din mai mult de opt persoane la orice tip de eveniment. În restaurante, la mese pot sta doar maxim patru persoane.

Comercializarea de băuturi alcoolice este interzisă între orele 20.00 și 11.00. De asemenea, este interzis să se mai servească mâncare în restaurante după ora 20.30.

Share