Cea mai incapatoare camera frigorifica pentru business-ul dumneavoastra!

Share

Daca detineti sau administrati un abator, o fabrica de preparare a carnii, un centru logistic alimentar sau un supermarket, cu siguranta stiti care sunt beneficiile pe care o camera frigorifica le aduce pentru profitul business-ului respectiv. In primul rand, aceasta pastreaza carnea, dar si fructele, legumele si alte produse, intr-o atmosfera controlata, la o temperatura constant scazuta.

Astfel, nu numai ca aceste produse perisabile sunt protejate, ci termenul lor de valabilitate este la randul sau crescut, ceea ce se traduce prin mai putina mancare aruncata si pierderi mai mici. In acest mod, profitul afacerii dumneavoastra creste, intrucat beneficiati de o perioada mai indelungata in care va puteti vinde preparatele.

camera frigorifica
camera frigorifica

In aceste conditii, investitia intr-o camera frigorifica, desi este una semnificativa, va fi cu siguranta profitabila pe termen mediu si lung. Cu alte cuvinte, ea se va amortiza intr-o perioada relativ redusa, odata ce veti putea folosi pentru mai mult timp carnea, fructele sau legumele tinute la rece.

Bineinteles, trebuie sa optati pentru un echipament cu o durata indelungata de viata, care sa va garanteze o functionare ireprosabila pentru mai multi ani si care sa nu permita fluctuatii ale temperaturii interioare. In acest sens, va recomandam sa apelati la furnizorul Fresco Expert, care sustine geniul in bucatariile profesionale din Romania inca din anul 1992.

In oferta Fresco Expert, se regasesc zeci de modele profesionale de camera frigorifica, toate provenind exclusiv de la branduri renumite la nivel international. Astfel, aveti garantia calitatii, a unui randament crescut, dar si a unui consum redus de energie electrica, ceea ce nu poate fi decat in avantajul dumneavoastra.

Ele au volume mari, fiind extrem de incapatoare, si sunt “acoperite” de o garantie extinsa oferita de catre furnizor. Fara alte introduceri, iata in continuare caracteristicile si specificatiile tehnice ale celui mai spatios astfel de produs din oferta magazinului sus-amintit.

Camera frigorifica de congelare (capacitatea 14,9 metri cubi) – pret 19.355 de lei

Acest model de camera frigorifica (cu pardoseala) provine din oferta platformei internationale Virtus Group GmbH. Ea are o capacitate de 14,9 metri cubi, o grosime a izolatiei de 120 de milimetri, colturi rotunjite, iar pardoseala este antiderapanta, din inox. Usa este dotata cu garnitura si beneficiaza de o inchidere / deschidere foarte usoara.

Specificatii tehnice:

Dimensiuni nete (latime x adancime x inaltime) – 3 metri x 3 metri x 2,2 metri;

Greutate bruta / neta: 978 / 948 de kilograme;

Temperatura ambientala: pana la +43 de grade Celsius.

Camera frigorifica de 14,9 metri cubi vine “la pachet” cu o garantie Base Care inclusa in pret (montaj, 12 luni piese de schimb si manopera). Celelalte doua tipuri de garantii sunt disponibile contra cost: Performance Care – 1.847 de lei (Base Care + revizie anuala in ultimele doua luni din perioada de garantie + training utilizare + SLA – service level agreement 72 de ore) si Premium Care – 3.327 de lei (Performance Care + 24 de luni piese de schimb si manopera + SLA 48 de ore). Nu in ultimul rand, trebuie precizat ca Fresco Expert va ofera livrare gratuita pentru acest model.

Share