Ion Cristoiu cere ca Maia Morgenstern să fie pedepsită pentru diversiune

Share

Jurnalistul Ion Cristoiu a luat-o complet razna. Lucrurile pe care le afirmă acesta frizează absurdul şi sunt complet desprinse de realitate.

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, pe canalul său de YouTube, că Maia Morgenstern ar trebui sancționată pentru diversiune. În plus, el a afirmat că AUR nu este un partid antisemit. Mai mult, Cristoriu brodează o narațiune, conform căreia totul ar fi pus la cale de la Cotroceni.

„Există Andrei Ilarie? Dacă există, să vedem cine e. Poate e vreun nebun de la psihiatrie. Și-atunci n-am voie să dau, eu, Maia Morgenstern, este absolut iresponsabil. Ea ar trebui sancționată pentru că creează o diversiune”, a spus Cristoiu, potrivit transcrierii de pe site-ul R3Media, un site apropia AUR.

„Este o diversiune.

Ea a început în data de 20.01, când premierul României anunță că s-a înființat funcția de Reprezentant Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, în care a fost numit Alexandru Muraru, fratele șmecherului de la Cotroceni, care-i spală rufele murdare lui Iohannis.

Înseamnă că în România există antisemitism. Vă rog să-mi dați și mie un exemplu.

Și apoi cazul Octav Bjoza. Și iar intervine Florin Cîțu. Și spune că e antisemitism. Două fapte majore puse la cale de premierul României, lider al PNL.

Apoi urmează știrea că SRI a deschis un curs intitulat „Democrație și Totalitarism”, în care vor preda Radu Ioanid, Shafir și Andrei Muraru, cunoscuți pentru credința lor că în România există antisemitism. Sigur că există oameni interesați să arate că în România există antisemitism. Dar pentru asta trebuie să aduci probe. Și observ că sunt interesați: domnul Hellvig, directorul SRI și premierul României și o șefă care este Maia Morgenstern.

E clar că e o diversiune. N-am auzit-o până acum nimic despre antisemitism”, a mai spus Cristoiu, potrivit R3Media, care titrează „Ion Cristoiu spune că acuzele de antisemitism lansate de Maia Morgenstern sunt o DIVERSIUNE lansată din zona președintelui Iohannis pentru a compromite AUR: Domnule prezident, nu vă jucați cu focul”.

Share