Costel Alexe este trolat subtil de Ambasada Suediei

Share

După ce Costel Alexe a dat cu bam-bam-bam-ul în populaţie, Ambasada Suediei intervine în chestiune, cu un mesaj elegant.

Limba engleză îl încurcă pe Costel Alexee, președintele Consiliului Județean Iași. Acesta a încercat, într-o ședință, să pronunțe denumirea în engleză a unei asociații, dar nu a mai reușit să citească până la final.

Filmarea a devenit imediat virală pe Internet, iar Ambasada Suediei în România nu a ratat ocazia să se amuze, pe seama fostului ministru al mediului.

Cunoscuți pentru non-conformismul și umorul postărilor de pe contul de Facebook, cei care se ocupă de comunicare la Ambasada Suediei în România au postat o fotografie cu o pizza, cu mesajul:

„Din meniul de prânz al ambasadei: pizza cu banane, curry, brânză și stafide, alune, BAM BAM, știți voi…”. Un mesaj cu trimitere la tentativa lui Costel Alexe de a rosti numele în engleză al unei asociații, o tentativă eșuată care s-a încheiat cu „bam, bam, bam”.

Nu e prima dată când limba engleză îi pune probleme fostului ministru al Mediului, în vârstă de 37 de ani. La un summit internațional de mediu, acesta a avut mari probleme de pronunție în limba lui Shakespeare. Iată momentul:

Share