AUR, aluzie că preşedintele Klaus Iohannis se droghează

Share

Ca orice formaţiune politică extremistă, şi AUR se expune, în mediul public, cu narative impardonabile pentru un partid.

AUR are o nou derapaj, de data aceasta la adresa președintelui Iohannis. După ce George Simion a declarat că Ludovic Orban bea în Parlament, AUR a anunțat că președintele Iohannis “consumă substanțe halucinogene”.

„Facem un apel către domnii din servicii ca, după ce termină de scris mesajele false ‘din partea partidului AUR’, să îi reamintească domnului profesor faptul că, în România, este interzis consumul de substanțe halucinogene.

Înțelegem cu toții faptul că domnul Iohannis are comandă externă, dar de aici și până la asemenea elucubrații e cale lungă de tot. Singurul extremism din România este cel practicat de guvernanți, la adresa românilor”, se anunță pe pagina oficială a AUR.

Președintele Klaus Iohannis a avut o primă reacție, după violențele comise se manifestanți. „Intolerabile și complet de neacceptat sunt manifestările violente, extremismul, xenofobia, toate acestea ascunse grosolan în spatele unor revolte îndreptate împotriva unor măsuri menite să protejeze viața și sănătatea tuturor”, subliniază președintele.

Iohannis a scos în evidență acțiunile AUR, de a captura politic nemulțumirea oamenilor.

„Condamn cu fermitate orice încercare de a captura politic protestele, pentru a le transforma în vectori de propagare a urii, xenofobiei și antisemitismului.

Politicienii, indiferent de partidul din care provin, au o responsabilitate uriașă, în aceste momente dificile pentru țara noastră.

Violența, instigarea la nerespectarea legii, la comportamente care pun în pericol viața românilor, extremismele de orice fel, promovate în numele dreptului la libera exprimare, sunt toxice și nocive.

Ura și violența nu duc niciodată la rezultate constructive pentru societate și, în mod cert, aceste comportamente reprobabile nu reprezintă România”, arată președintele.

Share