Conferinţele BookLand Evolution. Ploieşti, Palatul Culturii, 9.30 – 13.00

Share

Conferintele BookLand Evolution (editia a 7a) revin pe 12 Martie’20 in Ploiesti (la Palatul Culturii) in intervalul orar 9:30-13:00 fiind invitati sa vorbeasca: Marilena Graur, Catalin Stoica, Ana Lucretia Nedelcu, John Cristea, Vlad Mateescu, Iulian Serban si Mihail Karaghiaur.

Catalin Stoica – Profiler & Coach „Academia de Bine”: “Inca nu am descoperit o problema fara rezolvare si nu cred ca exista ‘suficient de bine’. Intotdeauna se poate mai mult. De aceea ne-am si nascut: ca sa invatam si sa evoluam in mod real, constant, cu succes! Fara sa fim perfectionisti, caci asta e o boala, nu o calitate. Iubesc oamenii! Si iubesc sa vad cum cad limitele, una cate una! Ne auzim in fiecare seara de luni, pe Digi FM, in emisiunea ‘Academia de Bine’. Cu dezvoltare, nu zgomot. Cu solutii, nu polemici. Hai Sus!”

John Cristea – Realizator emisiune “Generatia lui John”: “Sa fiu sincer cu mine! Ahhh, urasc sa nu ma plac tot timpul! Am fost invatat sa ma simt bine in pielea mea, doar ca acest joc al sinceritatii m-a lasat pe drumuri! Nu exista intersectii, doar un semafor blocat pe rosu pe care nu trec pana nu termin introspectia. Presupun ca verdele apare doar dupa ce-mi recunoc greselile si promit sa nu le mai repet.”

INTRAREA LIBERA! Insa ii incurajam pe tineri sa doneze pentru renovarea scolilor din mediul rural.

Iti multumesc anticipat pt preluarea acestui material la rubrica Actualitate / Educatie / Cultura / Civic.

Si, daca iti face placere, te asteptam cu mult drag joia viitoare, la Conferinta!

Share