Codrin Ştefănescu: „Parlamentarii PSD sunt proşti grămadă!”

Share

Fostul secretar general PSD, Codrin Ştefănescu, continuă războiul cu actuala conducere a social-democraţilor.

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, susține că parlamentarii PSD, „puși pe liste de Ciolacu și șefii săi”, sunt „proști grămadă”.

„Azi e 9 Mai! Ziua Independenței României! 76 de ani de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial! A 14-a aniversare ca membru UE! Nici un rezist, penelist, userist nu știa asta! I-a întrebat presa, nu a comentat nimeni!

Obraznici, infatuați și proști grămadă, au răspuns jurnaliștilor cu mult sictir! Ca și parlamentarii puși pe liste de Ciolacu și șefii săi! Dispreț total, scârbă, multă nesimțire! Iar voi mai sperați încă, că vom vedea curând luminița de la capătul tunelului…”, a scris Ștefănescu, pe Facebook.

Codrin Ștefănescu a fost tras pe linie moartă, după ce Marcel Ciolacu a preluat conducerea PSD. Ștefănescu a rămas singurul din PSD care ține să își manifeste susținerea față de Liviu Dragnea.

În urmă cu o lună, Ștefănescu îi acuza și de lașitate pe pesediști.

„De zile întregi oamenii protestează în stradă! În 40 de județe, în 78 de orașe, în capitală! De zile întregi aștept o reacție din PSD! Chiar dacă Ciolacu, Dâncu și Stănescu sunt slugile penibile ale sistemului, am sperat că spiritul vechi al partidului nu a dispărut cu totul!

Unde sunteți, dragi membri ai PSD? Unde ne sunt primarii, viceprimarii, consilierii județeni și locali? Unde sunt parlamentarii? Chiar nici o voce, nimeni curajos? Nu-mi vine să cred că v-am condus și coordonat atâția ani! Nu erați așa, nu așa v-am cunoscut!”, scrisese Ștefănescu.

Share