Cele mai inedite metode de hidroizolatii pentru acoperis – terasa verde – Afla mai multe despre asta

Share

 

Domeniul hidroizolatiilor a cunoscut o evolutie fara precedent. Materialele s-au diversificat in ultimii ani, au aparut metode si tehnici noi de stopare a infiltratiilor de apa, iar echipamentele tehnice au devenit din ce in ce mai variate.

In acest context, a inceput sa devina realitate si in tara noastra o practica adusa din Occident: hidroizolatii acoperis prin terase verzi. Aceasta metoda inovativa de izolatie implementata deja la 10% dintre locuintele din Germania, castiga teren si in Romania. Tot mai multi proprietari de locuinte isi doresc o oaza de relaxare la inaltime, un spatiu verde de care sa se poata bucura pe deplin, in timp ce constructia in care locuiesc beneficiaza de protectie garantata 100%. Vezi toate avantajele acestor lucrari!

 

Stop infiltratiilor de apa

Acest sistem de hidroizolatie are la baza mai multe straturi, fiecare cu propriul rol. Imagineaza-ti: ai un strat vegetal, un substrat vegetativ, o membrana de filtrare apa, un strat de drenaj si de retinere apa, dar si o membrana anti-radacina. Sistemul hidroizolator este unul complex, iar problema umiditatii e abordata intr-un mod cat se poate de serios. Acest sistem smart se bazeaza pe circuitul apei in natura si e o metoda care lupta impotriva poluarii. Vegetatia este atent aleasa, astfel incat radacinile sa nu distruga straturile.

 

Confort termic in locuinta

Pe langa rolul hidroizolator evident, un acoperis verde implica un alt efectiv pozitiv, secundar: izolarea termica. Astfel, te vei bucura de un confort termic sporit, indiferent de sezon. Pe termen lung, avantajele sunt considerabile: iti vei reduce costurile necesare intretinerii spatiului in care locuiesti. Mediul termic placut va contribui la o stare preponderenta de bine. Te vei bucura de o eficienta energetica sporita si de un mediu confortabil, in care sa iti desfasori toate activitatile zilnice. Asa arata o buna investitie, nu-i asa?

 

Amortizarea rapida a costurilor

Desi implementarea unui acoperis verde nu este o varianta economica, beneficiile sunt superioare, iar costurile se vor amortiza. Prin cresterea eficientei energetice, vei plati mult mai putin pentru intretinerea locuintei si vei reusi sa economisesti. In plus, un acoperis verde indeplineste foarte multe roluri: izoleaza termic si fonic, hidroizoleaza, combate poluarea si iti creeaza propria oaza de relaxare direct la tine acasa. Mai mult, creste considerabil valoarea imobilului, prin aspectul deosebit pe care reuseste sa il genereze.

 

Izolarea fonica

Daca locuiesti intr-o zona aglomerata, iar sunetul masinilor este unul extrem de deranjant pentru tine, avem vesti bune: acoperisurile verzi izoleaza si fonic. Nivelul zgomotelor va fi unul mult mai redus, gratie acestei metode inovative de hidroizolare. Te vei putea bucura – din plin – de confort si liniste in casa ta, fara sa depui eforturi speciale strict in acest sens. Acesta este marele avantaj al acoperisurilor verzi: vin la pachet cu foarte multe avantaje, cand scopul lor principal e unul singur: sa opreasca infiltratiile de apa.

Hidroizolatii-terase.ro, cele mai inovative metode de hidroizolatii acoperis

Echipa Hidroizolatii-terase se ocupa de cele mai noi metode de hidroizolatii acoperis. Sunt experti in implementarea de acoperisuri verzi si, acolo unde este posibil, realizeaza cele mai surprinzatoare lucrari.

Este foarte de apreciat faptul ca aceasta echipa vine pe teren, constata exact care sunt nevoile cladirii ce urmeaza a fi hidroizolata, gaseste o solutie personalizata care sa ofere 100% succes, isi transporta absolut toate materialele pe campul de lucru si apoi implementeaza lucrarile la cel mai inalt standard posibil.

 

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: contact@milucon.ro

 

 

Share