Cel mai bun adeziv pentru lemn – reteta succesului folosita de specialisti

Share

In cazul in care esti in plin proces de renovare si cauti cel mai bun adeziv pentru lemn, este bine sa stii de la bun inceput ca nu toate produsele disponibile pe piata iti pot raspunde la nevoile pe care le ai. In acest sens, specialistii iti pot sari in ajutor cu o formula excelenta, special conceputa pentru industria lemnului si care iti asigura imbinari de calitate pentru o perioada indelungata de timp.

Sa construiesti cu lemn poate sa fie o adevarata joaca. Cu toate acestea, exista unele momente in care nu stii ce optiune ar fi mai buna pentru tine si pentru locuinta ta, insa un adeziv iti poate sari in ajutor de fiecare data. Folosit atat la interior, cat si la exterior, rezultatele nu vor intarzia sa apara, iar calitatea isi va pune amprenta inca de la prima aplicare. In plus, avantajele nu se opresc aici, ci te vor insoti la drum pe termen lung.

Ce contine cel mai bun adeziv pentru lemn

De-a lungul timpului, industria constructiilor s-a schimbat radical, cunoscand acum inovatiile momentului si tehnologiile care stau la baza unor case sustenabile, economice si extrem de rezistente. Tocmai din acest motiv specialistii din domeniu au pus bazele unor adezivi speciali pentru lemn care asigura un grad sporit de siguranta, cu rata mare de reusita chiar de la prima aplicare. In plus, gama de adezivi este destul de variata si potrivita in acest fel pentru toate nevoile.

  1. Adezivi PVAC

Acesti adezivi pot fi utilizati in mod universal, imbinand zeci de elemente de la usi si ferestre la bucati de lemn. Au un grad mare de rezistenta la umiditate si in fata temperaturilor extreme, iar stabilitatea este punctul lor forte. Folosind acesti adezici vei uita de griji si vei avea parte de o locuinta sigura pe tot parcursul anului.

  1. Adezivi KLEIBERIT

Lista continua cu adezivii Kleiberit, durabili si usor de folosit in industria lemnului. Se diferentiaza de celelalte modele prin sigruanta oferita, fiind cel mai des utilizati in construirea scarilor interioare sau exterioare. De ce exterioare? Pentru ca fac fata cu brio temperaturilor extreme din timpul iernii, trecand de pragul de -30 de grade Celsius.

  1. Kleiberit pursupracon 568

Aducem din nou in lumina reflectoarelor un adeviz universal, special conceput pentru lemn si nu numai. Se aplica rapid si uniform datorita compozitiei de poliuretan care sta la baza acestuia. Se foloseste de regula pentru a fixa anumite elemente, pentru a le imbina pentru o perioada lunga de timp si pentru a spori nivelul de confort si siguranta din interiorul locuintei.

  1. Kleiberit 314

Nu in ultimul rand, acest adeziv vine cu un nou beneficiu la pachet, anume rezistenta la apa. Astfel, se preteaza de minune pentru imbinarea usilor si geamurilor, iar ploaia nu va mai trebui sa iti dea batai de cap atunci cand se loveste insistent de acestea. In plus, sunt respectate toate normele de siguranta si prezinta toate avantajele mai sus enumerate.

KLEBROM, locul in care gasesti cel mai bun adeziv pentru lemn

In cazul in care esti pe punctul sa incepi lucrarile de constructie la o casa din lemn sau iti doresti sa faci modificari, gasesti la Klebrom – lac parchet de cea mai buna calitate, iar specialistii iti pot da o mana de ajutor in orice moment.

Acestia te pun fata in fata cu o gama variata de adezivi de cea mai inalta calitate, cu o reteta sigura care garanteaza imbinari excelente pentru o perioada indelungata de timp. In plus, vei avea acces si la alte avantaje care isi vor face aparitia inca de la prima aplicare. Daca te-ai convins, descopera mai multe aici, pe www.klebrom.ro.

 

Share