Căutați un furnizor de consumabile medicale? Veți găsi la Sanrotex tot ce aveți nevoie!

Share

S-au înmulțit cabinetele medicale de orice fel, farmaciile, spa-urile și saloanele de înfrumusețare. Semn că publicul este mare consumator de astfel de servicii. Ce au în comun astfel de domenii de activitate se referă de asemenea la faptul că au în lista de dotări absolut necesare diverse consumabile medicale.

Sunteți în căutarea unui furnizor de încredere în privința multiplelor tipuri de consumabile medicale? Pe această nișă se remarcă numaidecât Sanrotex.

Producător de feșe din tifon

Sanrotex, cu pagina oficială Sanrotex.ro, este unul din puținii producător de feșe din tifon. Veți găsi în stocul imediat disponibil pe cele de 10×10 cm, 10×15 cm sau de 10x 20 cm. O fașă din tifon este de larg consum, face parte din trusa de prim ajutor, indicată sub o formă sau alta pentru îngrijirea și igiena personală totodată necesară și în cazul bandajării diverselor răni. Veți găsi aici disponibilitate de stoc, dar și prețuri avantajoase.

În plus, Sanrotex face cinste categoriei de producători autohtoni, în ceea ce privește calitatea produselor. Chiar și, aparent banală, fașa din tifon, dacă nu este de calitate vom observa mici bucăți și scame rămase pe piele. Se destramă și nu prea ajută, în sensul în care la folosire va fi folosită poate o cantitate mai mare de produs decât în mod normal. Caz concret, folosită spre exemplu în cabine dermatologice sau pentru servicii de beauty fașa din tifon va lăsa urme și va fi o adevărată provocare în a ține pasul cu prestarea serviciilor profesionale.

Importator direct de seringi și alte consumabile medicale

Revenind la stocul impresionant de vast de consumabile medicale disponibile la Sanrotex, veți descoperi aici și seringi diverse – furnizorul în cauză este importator direct. Totodată în portofoliul său veți găsi și bandă adezivă, comprese, lavete chirurgicale, plasturi, lame, instrumentar medical, produse pentru sterilizare și nu numai.

Altfel spus, aici găsiți imediat disponibile consumabile medicale pentru diferite ramuri medicale sau produse de larg consum în diverse cabinete. De asemenea, va fi practic să vă completați lista de produse necesare și cu dezinfectanți, pe care îi veți găsi de asemenea la aceeași sursă. Comandați astfel tot ce va trebuie pentru a vă dota cabinetul, pentru a întreține zona și a vă asigura că veți presta servicii de calitate în condiții de maximă igienă. În plus, Sanrotex vă poate fi de folos și cu ceva tip de mobilier medical.

Cum puteți comanda

Există o clasică manieră, nu-i așa? Sunați agentul și plasați o comandă. Cum ar fi însă să nu mai depindeți de acest aspect? Pentru efectuarea unei comenzi puteți accesa direct pagina oficială sanrotex.ro. De altfel oricine poate face asta, cumpărând astfel în cantitatea dorită produsele disponibile. De asemenea, pentru cantități mai mari puteți solicita oferta de preț, cererea va fi preluată și în scurt timp veți putea seta detaliile de comandă direct cu reprezentanții Sanrotex.

Detalii în acest sens veți găsi și în pagina oficială.

Contact:
0371 669 339
+40 790 871 000‬‬
+40 372 870 035 (FAX)
online@sanrotex.ro

Share