Diana Şoşoacă, despre intrarea în PSD: N-au curaj ăştia!

Share

Atunci când este vorba despre Diana Şoşoacă, fandările şi ambiguităţile PSD sunt aproape de înţeles, într-un fel.

Senatoarea Diana Şoşoacă a ieșit din nou în evidență, cu un derapaj la adresa șefului DSP, Raed Arafat, dar și a medicilor Alexandru Rafila și Streinu-Cercel, parlamentari PSD.

Senatoarea a comentat și ideea unei treceri a sa în barca social-democraților.

“Problema eșți tu, Arafat, și toată șleahta ta, cu Rafila și cu Streinu-Cercel, care și-a bătut joc de România! Ți-ai bătut joc de copiii noștri, de bătrânii noștri. Acum Cercel tace și-și dă seama ce greșeală a făcut. Foarte bine.

Luați atitudine, domnule Cercel, ieșiți, că dumnevoastră puteți! Aveți în spate un partid care a fost de acord cu starea de alertă și starea dictaturii medicale. Cel mai mare vinovat în acest moment este PSD, cu Marcel Ciolacu.

Domnule Ciolacu, m-ai sunat. Foarte bine. Să-ți speli păcatele. Dacă nu le speli, la alegerile următoare nu că nu intri în Parlament, nu vei mai exista!

Oricum nu o să mai existați. Încetați cu acuzațiile că mă duc în PSD. N-au curaj ăștia să mă bage pe mine într-un partid în care eu aș face curățenie. N-ați mai vedea nici trei sferturi din el.

Să accepți să se profaneze corpul omului tău cu care ai trăit? Să accepți că DSP condamnă să ne înmormântăm morții direct din spital. Asasinilor! Criminalilor de țară! O să ajungeți să ăa ia oamenii pe stradă, nu va mai suportă nimeni, poporul român fierbe”, a spus Diana Şoşoacă, într-un live pe pagina ei de Facebook.

Share