Bunicul lui Andrea Compagno îl face praf pe Gigi Becali

Share

Unchiul lui Andrea Compagno îl face pe Gigi Becali “titirezul nebun” şi îl critică pentru felul cum îşi conduce clubul, FCSB.

Bunicul golgeterului a observat atitudinea respingătoare a latifundiarului din Pipera. El consideră că plecarea vârfului italian de la FCU Craiova la FCSB a fost o mișcare mai puțin inteligentă.

Bunicul lui Andrea Compagno îl face praf pe Gigi Becali

“Ei bine, în acest moment, cred că transferul la Steaua (n.r. – la FCSB, al lui Andrea Compagno) nu i-a făcut decât rău.

Nu se înţelege cine decide (n.r. – la club) Se spune că Becali, dar dupa fiecare meci tot Becali spune ca ei (n.r. – antrenorii) au gândit inlocuirile pe banca.

Citeşte şi: Familia lui Gigi Becali, către Gică Hagi: “Eşti cel mai bun din cocină!”

La televizor se spune ca el decide totul! Cu siguranţă, sezonul trecut de campionat nu a fost câştigat meritat de Farul, dar i-a fost oferit de către domnul Becali lui Gică Hagi, la Constanţa.

Au condus cu 2-0 în prima repriză, dar s-a terminat 2-1 după o gafă a portarului. La începutul reprizei secunde, titirezul nebun inventează schimbări absurde ca de obicei. Iese Andrea (n.r. – Compagno), autorul golului de 2-0. Putea să facă chiar 3-0.

Citeşte şi: Gigi Becali: “Dumnezeu i-a făcut pe săraci ca să ne mântuim noi, bogaţii”

Din acel moment, echipa pică şi primeşte două goluri în minutele de final. În precedentul meci de acasă, cu Farul, face alte schimbări nesăbuite, ia două goluri şi pierde cu 3-2.

Nici astăzi nu înţelege că fără antrenor nu poţi câştiga niciodată. Vei fi eternul loc doi şi trei”, a spus bunicul lui Andrea Compagno, conform SportBull.

Share