Familia lui Gigi Becali, către Gică Hagi: “Eşti cel mai bun din cocină!”

Share

Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, a spus despre Gică Hagi că “iei campionatul și ești cel mai bun din cocina din țara asta”.

Nepotul lui Gigi Becali îl jigneşte pe Gică Hagi

Gică Hagi a tranșat în favoarea sa duelul cu Gigi Becali, Farul câștigând titlul de campioană a României, în fața FCSB -ului.

Deși între cei doi securea războiului a fost îngropată demult, rivalitatea dintre formațiile deținute de cei doi a ținut capul de afiș a ultimei ediții din Liga 1.

Gigi a recunoscut cu sportivitate că Farul a fost echipa mai bună în acest an, iar nepotul său, Lucian Becali, a făcut același lucru.

El a subliniat însă că acest titlu nu are nici o valoare, în contextul în care România nu contează în competițiile europene. Şi a făcut-o jignindu-l pe Gică Hagi.

Citeşte şi: Gigi Becali, în vena Şoşoacă. „Într-un an, ne unim cu Moldova. O să luăm și Bucovina de Nord”

“Și ca să fiu corect, onest și obiectiv, așa cum îmi place să cred că sunt, Hagi a dominat tot campionatul trecut, oarecum merită acest campionat, ar fi fost frustrant să-l piardă așa, în penultima etapă.

Noi, chiar dacă am fi bătut tot nu eram siguri de campionat, crapidu și-ar fi dat viața cu noi.

Una peste alta mai bine să ia Hagi campionatul decât CeFurăCluj, Omul chiar este un monument de implicare, dedicație, devotament și un iubitor obsedat al fotbalului.

Citeşte şi: Gigi Becali a contractat o nouă fobie: parfumurile

Pe de altă parte, așa cum îți spuneam și unui mare clasic în viață, degeaba iei campionatul și ești cel mai bun din cocina din țara asta dacă nu putem intra in Grupele Ligii Campionilor, nici macar Europa League, te kaci pe el de campionatul Românikăi, e ca și când ești cel mai bun din curtea școlii…”, a scris acesta, pe Facebook, conform Ziare.com.

Urât, foarte urât… Acum o săptămână, Farul a învind FCSB, pe teren propriu, după un meci dramatic, cu 3-2.

Share