Bogdan Chirieac e ofticat că PSD nu poate să o demită pe Clotilde Armand

Share

Uneori, e bine să asculţi ce spun oameni ca Bogdan Chirieac, pentru că uneori gura păcătosului adevăr grăieşte.

Bogdan Chirieac, a cărui firmă a încasat peste 1.000.000 de lei, de la PSD, în 2018, îi ridiculizează pe pesediști, pentru că nu au reușit să strângă decât 20.000 de semnături, în trei luni, pentru referendumul de demitere a lui Clotilde Armand.

Chirieac a beneficiat și de numeroase contracte grele cu primăriile controlate de PSD din București.

„Eu cred că acest referendum este o capcană (n.r. – strângerea de semnături pentru declanșarea unui referendum de demitere a primarului Clotilde Armand). Este o capcană pentru înşurubarea în scaun a doamnei Armand.

Dacă ai mari dificultăți, că te freci de trei luni și abia ai strâns 20.000 de semnături, la referendum – trebuie să se uite cineva de la PSD prin legea aceea – lasă că trebuie să participe o treime din numărul total al celor înscriși, deci vreo 80 și ceva de mii de cetățeni, ca să poți să o dai jos pe doamna Armand, mi se pare că 25% din numărul total de alegători trebuie să spună ‘da, suntem de acord cu demiterea’.

Asta înseamnă că trebuie să vină la vot vreo 60 și ceva de mii de oameni, spre 70.000. Eu nu cred că e posibil așa ceva. Simțul civic, în acest moment, este zero, cu atât mai mult în Sectorul 1, unde lumea, da, nu e deloc mulțumită, dar zice ‘lasă așa, ce să mai, să vină ciuma roșie?’.

De asta spun: referendumul anti-Armand este o capcană, nu cred că trebuie să se concentreze PSD-ul pe așa ceva”, a declarat Chirieac, pentru propriul său website, DC News.

Share