Codrin Ştefănescu despre Ciolacu: “Abia reuşeşte să rostească câteva propoziţii simple”

Share

În fisurile dintre facţiunile din PSD, Codrin Ştefănescu dă cu parul în liderul actual al partidului, Marcel Ciolacu.

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, lansează un nou atac violent, la adresa actualului șef al PSD, Marcel Ciolacu, despre care spune că „abia reușește să rostească câteva propozițîi simple, și alea cu icnete și maximă strădanie”.

„Nu știu de ce vă enervați și-l înjurați cu atâta ciudă pe Ciolacu! Academistul SRI a recunoscut tot la Ciutacu în emisiune! Că ‘noul’ PSD nu mai are nici o legătură cu cel vechi, toate vechile deziderate sunt nule! Adică, adio lupta împotriva abuzurilor, adio mesaj naționalist, adio patriotism, adio ceea ce așteptați voi!

‘Noul’ PSD e pe secureală și ordine de sus, ce nu vă e clar? În rest, mitocănia și nesimțirea lui vis-a-vis de Liviu Dragnea, personal mă lasă rece. Eu nu am pretențîi de la un personaj obscur, care abia reușește să rostească câteva propoziții simple, și aleea cu icnete și maximă strădanie.

Nu am pretențîi de la un prefăcut, care toată viața lui s-a gudurat ca un cățeluș în fața șefilor. Care a turnat șprițul în pahare, a vâslit la rame, a cărat armele de vânătoare ale boss-ilor. Că doar nu punea sistemul șef la noul PSD vreun șmecher deștept și curajos. Hai, liniștiți-vă puțin! Că veți primi și vești bune în curând!”, a scris Ștefănescu, pe Facebook.

Codrin Ștefănescu a anunțat în urmă cu o lună că va face dezvăluiri de senzație despre actualii lideri ai PSD. El a spus că nu a dorit să vorbească până în momentul în care Dragnea este eliberat.

„Știți deja că ăștia sunt academişti, au făcut academia SRI. O să vedem unde-i soția angajată, unde-i amanta, unde e vărul, cumnatul, ginerele. Sigur că voi spune lucurile astea, prea a fost confiscat partidul asta.

Băiețîi ăștia, pe care-i vedeți acum, ii maturăm de mult. Nu m-a lăsat Liviu, îmi spunea că poate se îndreaptă”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Share