Blatter promite ca va fi prezent la ceea ce nu va avea loc

Share

HotNews, vineri, 29 iulie 2011, 20:33

Sepp Blatter: Voi fi prezent la amicalul Romania – Argentina, din 10 august

Federatia Romana de Fotbal a publicat, pe site-ul oficial, un fragment din scrisoarea primita vineri, din partea lui Sepp Blatter, presedintele FIFA: “Voi avea onoarea si placerea de a va fi alaturi la inaugurarea National Arena (…) si va doresc succes in ultimele pregatiri dinaintea meciului amical cu Argentina”.

adidas-f50-adizero
Pe 13 iunie, Lionel Messi plangea deja, in timpul unui meci al echipei sale de club, FC Barcelona, de disperare ca nu va juca pe National Arena, cu Romania, doua luni mai tarziu, pe 10 august

Deocamdata, jocul este suspendat: federatia argentiniana inca nu a revenit asupra deciziei de a anula amicalul, desi joi noapte a desemnat un nou selectioner, pe Alejandro Sabella, iar liderul echipei Lionel Messi insista sa vina la Bucuresti.

HotNews, Vineri, 29 iulie 2011, 22:32

S-a terminat joaca de-a amicalul: FRF a confirmat anularea meciului cu Argentina

Vineri seara, Federatia Romana de Fotbal a primit scrisoarea oficiala a forului din Buenos Aires care confirma hotararea Argentinei de a nu veni la Bucuresti, pentru meciul de inaugurare a National Arena. Argentina a propus o alta data de disputare a jocului, propunere respinsa de FRF. 

Casa Fotbalului anunta ca posesorii biletelor au doua variante: fie le pastreaza pentru meciul cu Franta, din 6 septembrie, fie vor fi despagubiti, urmand sa primeasca inclusiv taxele platite pe langa tichetul de intrare.

Share