AUR vrea să facă un nou referendum pentru familie

Share

Credeaţi că atâta poate AUR? O, ceea ce urmează este propagandă rusă de cea mai joasă speţă, cu teme reşapate, de acum câţiva ani.

Claudiu Târziu, copreședinte AUR, anunță că intenționează să organizeze un nou referendum pentru familie, deși primul a referendum în acest sens a eșuat rușinos.

Până la noul referendun, AUR va promova în Parlament un pachet de legi împotriva aşa-zisei „propagande homosexuale”, care a fost copiat din Ungaria.

„Este o idee și aceasta: de a declanșa un nou referendum, cum a fost în 2018, dar trebuie cântărite foarte bine toate elementele care ar face relevant un nou referendum pentru societate și care, desigur, să fie și validat”, a declarat Târziu.

El a afirmat că, la precedentul referendum, PSD și PNL au trădat Coaliția pentru Familie.

„Noi nu uităm că PSD și PNL n-au susținut referendumul pentru familie. Au fost parşivi. Coaliția pentru Familie a avut un protocol de susținere a referendumului cu PNL și PSD, dar aceste partide l-au boicotat.

Am foarte multe informații certe despre asta, pentru că am fost în consiliul de coordonare a Coaliției pentru Familie. Public, au spus că susțin referendumul, dar de facto au lucrat împotrivă, pentru a răspunde unei înțelegeri pe sub masă, cu structuri din afara țării”, a pretins Târziu, în condițiile în care Liviu Dragnea a promovat atunci puternic referendumul.

La fel ca Regimul Viktor Orban, Târziu susține că are loc o campanie de „propagandă homosexuală”, menită să strice inocența copiilor.

„Ne îngrijorează faptul că se transmite ca o deviație sexuală, că a fi gay sau transsexual este ceva normal, nu ceva care poate fi tratat medical. Din punctul nostru de vedere, copiii trebuie să fie primii protejați de propaganda LGBT – care le strică inocența.

Mai mult, le formează o mentalitate greșită, conform căreia normalitatea devine discutabilă și anormalitatea devine similară normalității.

Din păcate, OMS a elaborat și un soi de manual de educație sexuală, care este, din punctul nostru de vedere, absolut inadmisibil, o atrocitate, un atac asupra inocenței copilului, la modul absolut. Eu nu-mi permit să reproduc ce scrie în acel ghid.

(…) Asta este pur și simplu o prostie şi o ticăloşie. Nu este un drept fundamental să fii homosexual sau să primești propaganda homosexuală. Asta e o aberație. Dar asta nu înseamnă că noi trebuie să asistăm impasibili și să nu avem nici un fel de reacție.

Avem și noi dreptul la cuvânt. Faptul că un lider european sau altul nu este de acord cu un alt lider european ca Viktor Orban, care apără valorile conservatoare, nu înseamnă decât că este o dezbatere de idei.

Nu se poate ca noi, românii, să acceptăm pumnul în gură sau dictatul, indiferent de la ce nivel al Uniunii Europene vin astfel de reacții”, a mai spus Târziu.

Claudiu Târziu a acuzat USR că promovează „propaganda LGBT”.

„USR excelează în privința neormaxismului și caută tot felul de modalități, prin care să aducă pe agenda publică toate punctele din manualul micului neomarxist: educația sexuală, propaganda LGBT și așa mai departe”, a sustinut Târziu.

Share