Prim-ministrul Florin Cîţu, aluzie că Orlando Teodorovici ar fi spion rus

Share

Afirmaţiile lui Florin Cîţu despre Orlando Teodorovici sunt ambigue. Cîţu nu-i spune numele, dar se pare că despre el ar fi vorba.

Premierul Florin Cîţu i-a felicitat, în timpul Conferinței județene a PNL, pe liberalii tulceni, pentru că nu i-au mai permis unui senator tulcean să reintre în Parlament, și și-a exprimat încrederea că, la următoarele alegeri locale, liberalii vor recâștiga unele orașe și municipii.

Cîţu s-a referit la Eugen Orlando Teodorovici, fără să-i pomenească numele. Premierul și-a început discursul felicitându-l pe președintele organizației județene a PNL, Ștefan Ilie, pentru activitatea politică desfășurată până în prezent și s-a adresat apoi liberalilor din sal[.

„Ați salvat România, ați scos din Parlamentul României un om care făcea foarte mult rău, un senator din Tulcea, și l-ați redat sectorului privat. Acolo face rău poate, dar unei singure companii și va pierde, dar felicitări! Ați salvat România de un spion rus și v[ felicit pentru asta”, a spus premierul Florin Cîţu.

El nu l-a numit pe spionul rus, care a reprezentat județul Tulcea în Parlamentul României, iar la final, întrebat de presă cine este senatorul respectiv, el a râs și a spus: „Era cu ghilimele”.

„Știți foarte bine… senatorul de Tulcea. Votul tulcenilor a scăpat România de ceea ce putea să facă senatorul de Tulcea, în Parlamentul României. (…) Toată lumea știe cine este. E un senator care nu e senator, dar speră să fie”, a mai spus Florin Cîţu, citat de Agerpres.

În timpul discursului susținut pe scena Teatrului “Jean Bart”, șeful Executivului și-a exprimat încrederea că primarii liberali care au performat vor fi reconfirmaţi în funcții la următoarele alegeri locale și a precizat că data de 25 septembrie, când vor avea loc alegerile în PNL, reprezintă un nou început.

„Contează foarte mult să înțelegem că 25 septembrie nu este un final. Este doar un început, un început pentru PNL, care trece într-o nouă etapă, o etapă unde trebuie să devenim cel mai mare partid din România. Doar așa putem implementa liberalismul.

În același timp, trebuie să ne recâștigăm electoratul tradițional, cel care crede că proprietatea privată este sfântă și că un antreprenor este un erou, acel electorat pe care l-am pierdut pe drum. Și pentru asta va trebui să ne întoarcem și să recâștigăm din nou municipiile și orașele”, a declarat șeful Executivului, Florin Cîţu.

Printre primăriile pe care dorește PNL să le conducă sunt cele din Craiova, Brașov, Timișoara, Alba-Iulia și Primăria Generală a Capitalei.

Share