Angajații ADP Sector 1 aveau spor de antenă, fără radiaţii

Share

Totul a fost un montaj. ADP Sector 1 a beneficiat de o expertiză, la sediu, făcută de o firmă privată. Datele ANCOM arată că expertiza a fost incorectă.

În joc, este clădirea în care va fi înfiinţată Şcoala Regală, de către Clotilde Armand.  În acelaşi timp, funcţionarii şmecherogeni ai lui Tudorache vor rămâne fără un spor fraudulos de antenă.

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat tăierea sporului de antenă, pe care îl încasau toți angajații Administrației Domeniului Public Sector 1 (ADP S1).

Clotilde Armand a aflat de spor după ce angajații ADP S1 s-au arătat nemulțumiți că au fost mutați din sediul situat pe Bulevardul Poligrafiei, nr. 4, clădire ce ar urma să fie folosită pentru edificarea Școlii Regale.

„Angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1 (ADP S1) sunt foarte supărați pentru că am decis mutarea acestora din imobilul situat pe Bulevardul Poligrafiei, nr. 4, în sediul respectiv vreau să construim viitoarea Școală Regală. Sunt aproape 100 de angajați. O parte sunt relocați în Piața Mureș și o altă parte în clădirea din Șoseaua Odăi.

Astăzi am aflat uluită că toți acești angajați beneficiau încă din anul 2016 de spor de antenă, adică 15% în plus la salariu și multe zile libere plătite. Acest spor de antenă a fost stabilit de fosta administrație, în baza unei expertize realizată de o firmă privată, iar de atunci și până acum nu a mai fost reactualizată.

Am verificat personal pe site-ul ANCOM și am constatat că nu este absolut nici o problemă privind radiațiile din această zonă, nivelul acestora este de sute sau mii de ori mai mici decât limitele legale.

Pentru a nu exista alte îndoieli cu privire la siguranța cetățenilor și implicit a angajaților, am cerut tuturor subordonatelor și direcțiilor primăriei care plătesc acest spor de antenă în valoare de 15% din salariu, să-și actualizeze expertizele de măsurare a radiaților cu Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații.

Tot astăzi, am solicitat ANCOM să verifice dacă există vreo problemă cu nivelul radiațiilor în imobilul din Bulevardul Poligrafiei nr. 4 pentru a nu fi o problemă cu proiectul Școlii Regale.

Până atunci, îi anunț pe toți angajații ADP care vor fi mutați din sediul situat pe Bulevardul Poligrafiei nr. 4 că nu vor mai beneficia de acest spor de antenă, banii aceștia vor fi investiți în educație și școli”, a scris Armand , pe Facebook.

Share