Alege o folie pentru acoperirea solarului adaptata preferintelor tale

Share

Pentru a construi solarul pe care il doresti, trebuie sa realizezi un plan in care sa fie prevazute dimensiunile pe care vrei sa le aiba, sa te orientezi asupra aerisirii, materialelor necesare, si nu in ultimul rand sa stabilesti tipul de folie solarii pret bun pe care vrei sa o achizitionezi.

De regula, solariile sunt construite primavara sau toamna, asa ca folia este elastica, tocmai pentru a rezista la dilatare si contractare. Aceasta folie trebuie ancorata foarte bine, pentru a evita potentialele probleme care pot aparea ulterior.

Alege o folie profesionala pentru solarul tau

Daca iti doresti ca fructele si legumele din interiorul solarului sa nu fie afectate de catre radiatiile solare, atunci este important sa nu utilizezi o folie de proasta calitate, ci sa te indrepti catre o folie profesionala.

Asadar, daca te intereseaza aspectele legate de folie solar pret, acestea variaza in functie de grosime. Este foarte important ca folia pe care o alegi sa fie tratata UV, deoarece acest aditiv este foarte important. Fara acesta, gradul de rezistenta este mult mai mic, din cauza degradarii fotooxidante cauzata de radiatiile ultraviolete care conduc la distrugerea foliei.

Aditivul IR reflecta razele ultraviolete emise pe pamantul cu o temperatura mult prea ridicata dupa apunerea soarelui, astfel incat se va pastra in interiorul solarului temperatura optima pentru cresterea si dezvoltarea culturilor.

Folia pe care urmeaza sa o alegi trebuie sa asigure gradul de transparenta ideal, deoarece procesul de fotosinteza va fi accelerat, odata cu patrunderea unei cantitati mari de lumina in interiorul solarului.

O alta proprietate importanta pe care ar trebui sa o asigure folia aleasa este legata de gradul de difuziune pe care il poate oferi. In acest mod, plantele nu vor fi umbrite, dar nu va exista nici posibilitatea de a patrunde o cantitate mult prea mare de radiatii solare, iar fructele si legumele nu se vor arde si nici nu se vor coace mult prea devreme.

Inainte de a achizitiona folia pe care o doresti, este important sa analizezi toate produsele disponibile. Asa ca, este important sa-ti faci un plan cu o serie de intrebari la care sa raspunzi. Spre exemplu, la urmatoarele:

  • Care sunt dimensiunile solarului tau?
  • Ce tip de folie iti doresti? Una de 100, 120, 150, 170 sau de 200 de microni?
  • Din cate straturi ai prefera sa fie realizata folia?
  • Iti doresti sa combini doua tipuri de folie pentru acoperirea solarului tau?
  • Care este bugetul pe care l-ai stabilit pentru achizitionarea folie solarii?

Acum ca ai raspuns la toate aceste intrebari, te poti indrepta fie catre un showroom existent in orasul tau fie, mult mai simplu, poti achizitiona tipul de folie mult dorit, doar accesand site-urile de specialitate unde vei putea compara toate ofertele existente.

Descopera mai multe produse destinate gradinaritului

Regal Fermierul este o companie tanara si dinamica. Produsele pe care le ofera sunt certificate si poti alege dintr-o gama larga, special destinate gradinaritului. Aici gasesti atat erbicide si seminte, cat si folie de mulcire, plase de umbrire si sisteme de irigat.

Specialistii de la regalfermierul.ro, iti vor sta la dispozitie cu toate informatiile referitoare la produsele care te intereseaza, iar daca ai nevoie de consiliere, cu siguranta sfaturile oferite de profesionisti se vor dovedi cu adevarat utile.

Nu mai ezita si cere chiar acum toate informatiile de care ai nevoie, pentru ca tu sa ai gradina la care ai visat!

Share