Afla totul despre Pardoseli Ucrete, suprafete certificate pentru industria alimentara si a bauturilor

Share

Cele mai rentabile suprafete destinate spatiilor din industria alimentara si a bauturilor sunt acele pardoseli Ucrete, care bifeaza cu succes toate nevoile din industria de procesare. Se preteaza atat pentru bucatarii industriale sau cantine, cat si pentru camere frigorifice, distilerii sau spatii de preparare si conservare a bauturilor si a alimentelor. Reputatia pardoselilor Ucrete nu este intamplatoare.

Sunt de neegalat in ceea ce priveste performanta pe care o asigura. Rezista excelent la conditiile agresive de lucru, se aplica si se intaresc rapid si indeplinesc cerintele International Food Standards (IFS). Au aparut, pentru prima oara, in Marea Britanie, iar astazi se implementeaza cu succes si in Romania de catre firmele specializate de top.

 

Ce avantaje iti asigura aceste pardoseli

Daca ai un business in industria alimentara si a bauturilor, cele mai recomandate sunt pardoselile Ucrete. Avantajele se resimt pe toate planurile, incepand de la beneficiile de ordin estetic, pana la cele practice:

 

  1. Se instaleaza rapid

Beneficiile se remarca inca din primul moment, de la aplicare. Se aplica in forma lichida si se intaresc rapid, chiar si in conditii termice scazute. Exista profile care se pot da in folosita chiar si dupa primele 5 ore de la turnare. Pentru lucrarile de renovare, aceste pardoseli sunt ideale, mai ales acolo unde exista termene urgente de finalizare a constructiei. Din acest punct de vedere poti fi sigur ca spatiul va fi pregatit la timp.

 

  1. Rezista cu brio la socurile termice

Aceste pardoseli suporta temperaturi extreme, de la +70 grade Celsius (pardoseli cu o grosime de 4 mm), pana la +120 de grade Celsius (pardoseli cu o grosime de 12 mm). Suporta lichide varsate care ajung la temperaturi de 150 de grade Celsius pardoselile Ucrete de 12 mm, care au o rezistenta foarte buna chiar si la temperaturi de congelare, de pana la minus 40 de grade Celsius. Acest lucru contribuie la durabilitate.

 

  1. Creeaza un spatiu igienic

Pardoselile Ucrete sunt tolerante la umiditate, in timpul aplicarii, nu prezinta miros, nu contamineaza. Se curata atat de usor, incat specialistii compara aceste pardoseli cu otelul inoxidabil. Suprafetele Ucrete nu favorizeaza dezvoltarea biologica si ajuta la respectarea si mentinerea standardelor de igiena impuse de autoritatile si specialistii in sanatatea publica. Sunt o optiune excelenta, si din aceasta perspectiva.

 

  1. Rezista cu brio la actiunea substantelor chimice

La grasimi, uleiuri, solventi, substante alcaline, chimice, pardoselile Ucrete rezista cu brio. Daca alte pardoseli se degradeaza rapid la actiunea acestor substante, nu este si cazul acestor suprafete speciale. De aici si durata lunga de intrebuintare a gamei de pardoseli Ucrete, recomandata pentru domeniul alimentar. Chiar si 20-30 de ani de utilizare in conditii agresive nu isi lasa amprenta asupra suprafetelor.

 

De unde cumperi cele mai rentabile pardoseli Ucrete?

Daca vrei cele mai moderne pardoseli industriale, care sa detina certificarea pentru emisii scazute – Eurofins Indoor Air Comfort Gold, apeleaza la compania Pardoseliindustriale.ro. Cu o experienta de 10 ani in industrie, aceasta firma vine in intampinarea clientilor sai cu o varietate de solutii optimizate in functie de nevoi. Nu exista pardoseli mai rezistente ca cele implementate de Pardoseliindustriale.ro, numarul 1 in domeniu.

Cu o reputatie de neegalat, suprafetele se comporta excelent in conditii de utilizare in mediu agresiv si sunt o investitie excelenta pe termen lung. Colaboreaza cu cei mai buni si vei avea cele mai bune rezultate!

 

Date de contact:

Tel: 0766.526.542

E-mail: office@pardoseliindustriale.ro

 

 

 

Share