Afla care sunt cele mai importante produse pe care le poti obtine de la un distribuitor veterinar!

Share

Vrei sa pui bazele unui cabinet veterinar si sa oferi necuvantatoarelor toate tipurile de tratamente de care au nevoie cand se confrunta cu probleme de sanatate? Atunci este important sa stii care sunt principalele tipuri de produse pe care le poti comanda de la un distribuitor veterinar!

Doar astfel vei avea mereu la indemana tot ce iti trebuie pentru activitatile de zi cu zi!

Vaccinuri de la un distribuitor veterinar

Esentiale pentru imunizarea animalelor, vaccinurile sunt produse de care ai neaparat nevoie in cabinetul tau veterinar. Vaccinurile sunt create numai in urma unor studii atent realizate de catre medici specialisti, care le-au si testat inainte de a le scoate pe piata. De exemplu, produsele pentru pisici au rolul de a le proteja de rinotraheita virala, de infectiile cu calicivirus, dar si de infectiile cu Chlamydophila felis ori paneleucopenie. Acelasi lucru se intampla si in cazul vaccinurilor pentru caini, cu mentiunea ca acestea sunt adaptate in functie de nevoile patrupezilor.

Suplimente nutritive

Suplimentele nutritive iti sunt, de asemenea, necesare intr-un cabinet veterinar. Astfel de produse au rolul de a veni in completarea dietelor alimentare sanatoase si de a le oferi necuvantatoarelor surplusul de vitamine si minerale, de care au nevoie pentru o dezvoltare sanatoasa. Majoritatea suplimentelor nutritive au in componenta lor vitaminele A, B, C, D si E, dar si minerale precum calciu si magneziu. Este vorba despre elemente care au rolul de a sprijini sistemul imunitar, de a-l intari si de a face animalele sa se simta mai bine si sa aiba o blana mult mai sanatoasa! Esential este insa ca atunci cand recomanzi suplimentele sa le indici stapanilor animalelor si modul in care trebuie sa le administreze.

Antibiotice si antiinflamatoare

Pe lista produselor, pe care le mai poti comanda de la distribuitorul tau veterinar trebuie sa se numere si antibioticele si antiinflamatoarele. Este vorba despre tablete ori injectii cu ajutorul carora poti trata animalele, astfel incat acestea sa-si revina dupa gripele sezoniere ori dupa alte boli de care sufera. Nu uita insa ca trebuie sa dispui si de echipamente speciale, in care sa poti depozita fiolele si capsulele, avand in vedere ca unele dintre acestea trebuie pastrate la temperaturi foarte joase pana in momentul utilizarii.

Produse de igiena

Dincolo de faptul ca te vei ocupa in cabinetul tau veterinar de tratarea necuvantatoarelor, daca vrei sa incluzi pe lista de servicii si ingrijirea acestora, este bine sa dispui si de produse de igiena de calitate, special concepute pentru caini ori pentru pisici. Gelurile de piele, solutiile pentru ingrijirea urechilor, sampoanele impotriva mirosurilor neplacute, spray-urile hidratante si buretii abrazivi sunt doar cateva dintre produsele speciale, pe care trebuie sa le ai!

Antideparazitare

Nu in ultimul rand, ai grija sa verifici daca poti comanda de la un distribuitor veterinar si produse antideparazitare speciale pentru caini si pisici. Luand in considerare faptul ca animalele sunt predispuse la dezvoltarea viermilor si a parazitilor intestinali, ca medic veterinar ai datoria de a le administra acestora produse de calitate, cu ajutorul carora sa-si curete organismul si sa se poata dezvolta armonios din punct de vedere fizic!

Studiind oferta de la Veteco.com, vei descoperi ca acest distribuitor iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a-ti desfasura activitatea de medic veterinar in conditii optime. De la un vaccin veterinar sigur si eficient pentru animale, pana la produsele antideparazitare si suplimentele nutritive, pe toate le poti comanda online ori de cate ori trebuie sa-ti alimentezi stocurile.

Date de contact:

Telefon:  +40 264 597 008

Adresa de e-mail: office@veteco.ro

 

 

Share