2 strategii pentru Betfair Exchange

Share

Pariurile sportive reprezinta probabil cele mai populare si indragite jocuri de noroc in intreaga lume. In timp, aceste pariuri au cunoscut o diversificare si o adaptare la noile trenduri. Aparitia asa numitei burse de pariuri (Betting Exchange) a insemnat o evolutie mult asteptata de catre jucatori.

Sistemul modern de pariere online Betting Exchange a devenit tot mai popular si folosit de catre jucatorii din toata lumea si implicit si din tara noastra.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre doua dintre cele mai cunoscute strategii folosite pentru Betting Exchange si ce avantaje ofera acestea jucatorilor, atunci citeste acest articol si poti gasi un sistem de joc pe placul tau.

Ce este Betting Exchange?

In primul rand, Betting Exchange este o bursa de pariuri, o adevarata „piata” virtuala care gazduieste un sistem de pariere pe evenimente sportive. Exista anumite diferente fundamentale, care fac ca acest gen de pariere sa fie cu totul special si diferit fata de pariurile clasice.

Pe platformele online de Betting Exchange jucatorii pot cumpara pariuri (optiune care se numeste „back”) sau pot vinde pariuri (optiune numita „lay”) si pot tranzactiona in timp real, pe parcursul desfasurarii unui evenimentul sportiv.

Aceste tranzactii de pariuri sunt propuse de unii jucatori si acceptate de catre altii, operatorul intervenind practic doar prin platforma care gazduieste aceste pariuri si primeste un comision din valoarea pariurilor castigatoare ale clientilor de pe site.

Betfair este una din cele mai faimoase si cunoscute platforme de Betting Exchange din toata lumea, fiind prezenta online si pe piata romaneasca. Poti citi despre Betfair pareri ale jucatorilor pentru a vedea ce experiente au avut altii pe acest site licentiat de pariuri online.

Strategii pentru Betting Exchange

betfair exchange

Pentru a-si spori sansele de castig, multi jucatori aleg sa foloseasca diferite sisteme de joc si strategii atunci cand plaseaza pariuri la Betting Exchange.

Merita sa afli cum functioneaza doua strategii simple, dar de efect, pe care le poti utiliza atunci cand joci la bursa de pariuri. Daca intelegi mecanismul esential al pariurilor Back (Pro) si Lay (Contra), atunci este suficient pentru a aplica cu succes aceste strategii destul de elementare.

Lay the draw

„Lay the draw” este una dintre cele mai populare si cunoscute strategii de tranzactionare, aplicata mai ales la pariurile pe meciuri de fotbal. Strategia este simpla: plasezi un pariu Lay pe remiza, inainte de startul partidei, adica efectiv pariezi pe faptul ca meciul nu se va termina la egalitate (atentie a nu se confunda cu pariul Back).

Castigul la aceasta strategie se va obtine in momentul in care una dintre echipe marcheaza, deoarece tu vei da Cash Out in acel moment (vei inchide pariul) si vei iesi in castig, fara sa te mai intereseze desfasurarea ulterioara a evenimentului.

Pentru ca strategia „lay the draw” sa fie profitabila este recomandat sa alegi meciuri la care cota minima pentru pariurile de tipul 1X2 este de cel putin 1.90, adica meciuri la care nu exista o favorita prea clara data de casele de pariuri. De asemenea este recomandat sa te orientezi catre meciuri in care sunt sanse mari sa se marcheze multe goluri.

Aceasta strategie pentru Betting Exchange este foarte atragatoare deoarece are un risc relativ scazut de esec. Evident, profitul nu este unul foarte mare, insa pe termen lung poti obtine castiguri frumoase daca utilizezi cu succes aceasta strategie.

Bineinteles ca, la fel ca in cazul oricarui alt sistem de joc, trebuie sa intervina in ecuatie si inspiratia ta de a alege cele mai bune meciuri pentru acest tip de pronostic, la care se adauga si informarea cu privire la forma echipelor, jucatorii absenti si alte asemenea aspecte.

Strategia „NU 0-1”

Aceasta strategie pentru Betting Exchange presupune plasarea a 3 pariuri distincte, in vederea obtinerii aceluiasi profit, indiferent de care dintre pariuri va fi castigator. Ce pariuri va trebuie sa joci?

  • Scor exact 0-0
  • Scor exact 1-0 (pariezi pe echipa favorita)
  • Peste 1.5 goluri

Este indicat sa alegi doar meciuri de fotbal la care cota pentru pariul „Peste 1.5 goluri” este de cel putin 1.35. In functie de cotele pentru fiecare dintre cele 3 pronosticuri amintite mai sus, vei folosi un calculator de mize care iti va indica sumele exacte cu care trebuie sa plasezi cele 3 pariuri.

Singura varianta in care vei pierde utilizand acest sistem este atunci cand echipa cu sanse mai putine va castiga meciul cu scorul de 1-0. In rest, toate celelalte variante posibile ale scorului sunt deja acoperite cu ajutorul pariurilor plasate.

De regula se poate obtine un profit de circa 10% pe meci utilizand aceasta strategie. Chiar daca profitul nu este unul urias, sansele de castig sunt destul de bune. Asta ii determina pe unii jucatori sa parieze folosind si principiile strategiei Easy Money, care presupune rostogolirea mizei si a castigurilor pana la atingerea unui anumit prag de profit dorit.

Share