home SPORT Zavera intre mafii in fotbalul romanesc

Zavera intre mafii in fotbalul romanesc

Share

Ceea ce trebuia sa fie ceva a devenit altceva. O banalitate, nu?

Dar sa vedeti cum nu mai este o banalitate, cand spunem ca ideea “momentului zero” din fotbalul romanesc de acum cativa ani a devenit o lupta intre doua mafii.

Acum cativa ani am afirmat ca, daca vrem sa facem un program de tip “maini curate”, adica de curatire a fotbalului romanesc, nu vom reusi acest lucru decat cu oameni care nu sunt corupti. Evident, este aproape un nonsens sa-ti imaginezi altceva decat acest lucru.

Nici Mitica Dragomir, nici Mircea Sandu, nici membrii clanurilor din fotbal, oricare ar fi ei, nu pot sa se dea peste cap de trei ori si sa transforme in ingerasi trandafirii cu aripi diafane.

Prin urmare Gazeta Sporturilor de azi il citeaza pe fostul international Ionut Lupescu, azi membru pe fata al uneia dintre aceste mafii, spunand ca Mitica Dragomir este un cancer.

De ce? Pentru ca anterior Dragomir declarase ca fostul presedintre AFAN Alex Rădulescu l-ar fi sunat din penitenciar pe Gheorghe Ştefan, după întalnirea Ceahlăul – UTA (1-1), în care formaţia nemţeană ar fi fost dezavantajată de arbitrajul lui Robert Dumitru, propu­nandu-i să intervină la Lupescu, pentru ca nemţenii să obţină ajutorul arbitrilor.

Nebunia este ca lucrurile se leaga, pentru ca Alex Radulescu a fost presedintele AFAN cand Ionut Lupescu era acolo director executiv. Daca nu ma insel, si Florin Prunea era membru marcant AFAN. Nici el nu este mai breaz si afirma, intr-un interviu tot in Gazeta Sporturilor, ca in Elvetia Mitica Dragomir “atarna ca o sluga pe langa echipa nationala si a fugit ca un laş după meciul cu Italia, cand a simţit că băieţii încă se pot califica”.

Lucrurile par ca nu se opresc aici, pentru ca s-ar putea ca in cateva zile Mitica Dragomir sa faca noi dezvaluiri.

Vom vedea ce se mai intampla. Deocamdata, se intampla ca, in razboiul acestor mafii, chiar daca FC Porto a fost iertata de pedeapsa si ne asteptam ca acelasi lucru sa se petreaca si cu Gigi
Becali, iata ca lucrurile nu stau chiar astfel, iar Becali promite ca reactioneaza.

Cum? “Oricum, pot sa fac orice!”, spune patronul Stelei, apoi revine si promite ca le va cere jucatorilor sa nu mai raspunda la convocarile pentru echipa nationala.

In acest timp, la petitia pentru demiterea lui Piturca (ca mai exista una pentru ramanerea sa la Nationala si una pentru demiterea lui Mircea Sandu) s-au adunat doar 3.006 semnaturi. Vorba lui Alexandru Andries, “E razboi, Ioane!”:

Share