Viorica Dăncilă ameninţă că îşi face un alt partid

Share

Dacă Viorica Dăncilă are asemenea gâmnduri sinucigaşe, atunci ceea ce va urma este demn de Cartea Recordurilor. Ştim noi ce fel de recorduri.

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă pleacă din partid și își înființează propria formațiune politică, tot de stânga, alături de Eugen Orlando Teodorovici. Noul partid condus de fostul premier și fostul ministru de Finanțe se va numi PRM sd (social democrat).

Întrebată despre aceste informații, Dăncilă a spus că este încă membru PSD, dar că un nou partid este posibil să apară.

”Cred că poate să apară o nouă formațiune de centru stânga, care să unească mulți social democrați. Cred că mulți social democrați sunt acum în afara partidului, dar eu sunt acum membru PSD, nu fac parte din altă formațiune politică”, a spus Viorica Dăncilă.

Marcel Ciolacu a trimis-o pe Viorica Dăncilă să se trateze la specialiști, nervos că fostul premier PSD a spus că actualul șef al PSD stătea în genunchi, în fața lui Liviu Dragnea.

Prezent într-o emisiune la Prima TV, Ciolacu fusese solicitat să comenteze următorul pasaj din cartea lui Dăncilă: „Marcel Ciolacu și Paul Stănescu erau în genunchi în fața lui Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă i-a ridicat”.

Share