VIDEO Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov promovează cu “Trenuleţul” meciul R. Moldova – România

Share

Succes la succes trage! Grupul rock Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov promovează meciul amical internaţional dintre România şi Republica Moldova.

Duminică, pe Stadionul Zimbru, din Chişinău, Naţionala României va juca al doilea meci amical, cu naţionala R. Moldova. Un meci amical, dedicat prieteniei frăţeşti dintre Bucureşti şi Chişinău.

România a pierdut aseară, cu Slovenia, cu scorul de 2-1. Ca juca duminică seară, de la ora 20.30, cu Republica Moldova. Meciul este transmis de Pro Arena.

Sunt ultimele teste dinaintea debutului de anul viitor, din preliminariile Euro 2024.

Ieri, 17 noiembrie, de la ora 18:30, pe Cluj Arena (Cluj-Napoca), România a pierdut în faţa Sloveniei, cu scorul de 2-1, după o primă repriză slabă.

Duminică, 20 noiembrie, de la ora 20:30, Naţţionala va juca pe stadionul Zimbru, din Chișinău, cu Republica Moldova.

Federația din Republica Moldova se pregătește ca de sărbătoare și a postat un clip video inedit, cu formaţia Zdob şi Zdub & Fraţii Advahov, prin care îi invită pe fani să umple stadionul, la un meci pentru prietenie, conform DigiSport.

“Chișinău – București, Moldova – România! Din toate colțurile orașului, a țării, pasiunea pentru sportul iubit și Echipei Țării ne adună pe stadion. În Republica Moldova sau în România, ecoul meciului ne cheamă să fim alături de Națională, cât și de Zdob și Zdub cu Frații Advahov!

Un meci mult așteptat de suporterii din ambele țări, iar curând, după ani de zile, echipele naționale își dau întâlnirea, să joace pentru prietenie.

Pe 20 noiembrie, ne adunăm cu toții pe stadionul Zimbru să simțim emoțiile unui meci istorici. Ia tricolorul cu tine, tricoul Echipei Țării, gașca de amici și vino să strigăm împreună: Hai, Moldova!”, este mesajul postat.

Share