VIDEO George Simion e mentorul huliganilor ce strică meciurile Naţionalei

Share

George Simion este mentorul grupării de ultraşi “Uniți sub tricolor”, care strică meciurile Naţionalei de fotbal.

George Simion, mentorul huliganilor de le meciurile Naţionalei

Huliganii au fost prezenţi în peluză, la meciul Româmiei cu Belarus. Indivizii au aruncat inițial petarde, apoi au aprins torțe și a scandat lozinci rasiste.

Citeşte şi: George Simion (AUR): Pentru noi are o valoare de model însuşi Fidesz

Toate fac parte din așa-zisa celebrare a împlinirii a 10 ani de la fondarea organizației extremiste. Nu au nici un fel de legătură cu fotbalul sau cu sportivitatea, conform Ziare.com.

Incidente extrem de violente au avut loc în seara zilei de sâmbătă, 25 martie, între români care au asistat în tribune la meciul de fotbal dintre Andorra și România.

Citeşte şi: George Simion a încercat să intre peste şeful SRI, Eduard Hellvig

În prima repriză a meciului, membrii grupării s-au bătut între ei în tribune, imaginile fiind înregistrate și transmise la nivel internațional.

Principalul membru fondator al grupării extremiste “Uniți sub tricolor” este George Simion, actualul președinte AUR.

Mândru că e huligan

Simion a admis mândru că a contribuit la formarea organizației care distruge sistematic meciurile de fotbal ale Naționalei, cauzând până acum mai multe sancțiuni grave.

“Nu sunt liderul (n.r Uniți Sub Tricolor)! Dar am participat la fondarea acestei structuri, pentru că naționala nu avea o susținere coagulată.

Am mers cu UST alături de naționala de tineret la Euro U21, din Italia, unde am descoperit în sfârșit o echipă senzațională, care m-a făcut să iubesc din nou fotbalul.

„Deșteaptă-te, române!”, cântat pe stadionul Semifinalei, mi-a redat cheful și sensul pentru acest sport”, declara George Simion în 2020, după ce și-a asigurat alegerea în Parlamentul României.

Share