VIDEO Dumitru Buzatu învaţă limba chineză şi face balet la închisoare

Share

Corneliu Bichineț, liderul PRM Vaslui, susţine că Dumitru Buzatu învaţă la puşcărie limba chineză şi face balet.

Fostul deputat a spus că Buzatu citește mult în pușcărie, fiindcă i-au trimis cei din familie cărți, dar este preocupat în mod special de limba chineză.

Dumitru Buzatu învaţă limba chineză şi face balet la închisoare

Acesta mai spune că Buzatu face mult sport, o activitate pe care a neglijat-o în ultima perioadă, din cauza șefei de cabinet.

În stilu-i caracteristic, Bichineţ l-a ironizat pe baronul județului, spunând că seara, acesta, după gratii, joacă jocuri de societate. A dezvăluit și ce mai este acum la modă în arestul Poliției Iași: baletul.

Corneliu Bichineț, conform Vremea Nouă, după trei săptămâni de la arestarea lui Buzatu, comentează în mod original pățania omului care se credea Dumnezeu în județul Vaslui. Iată ce spune acesta în stilul deja consacrat, logoreic:

Citeşte şi: Ce îl leagă pe Mitică Buzatu de pesediştii ieşeni

„(…) Unii spun că Dumitru Buzatu este într-o stare de odihnă, unii spun binemeritată, meditează, unii spun la nemurirea sufletului, citește foarte mult, are cărți și medicamente.

(…) Aprofundează limba chineză, voi n-ați știut, dar aflați în premieră că Buzatu nu l-a avut mentor pe Ion Iliescu, așa cum cred toți neaveniții, el dintodeauna a mers pe doctrina lui Confucius, l-a avut ca mentor pe Ciu Enlai (n.r. premierul chinez, contemporan cu Ceaușescu) și Mao Țe Dun (n.r liderul Partidului Comunist Chinez).

Citeşte şi: Omul lui Dumitru Buzatu, mesaj plin de obscenităţi la adresa lui Nelu Tătaru

Nu întâmplător a fost singurul român care a participat la moartea lui Hugo Chavez. Aflu că el a aruncat găina peste groapă, că și acolo se practică obiceiul acesta.

Aflu că Buzatu, care are structură de lider, face sport, citește, are activități, iar spre seară, învață ca toți ceilalți, jocuri de societate.

Aflu că la lași este la modă baletul. Eu nu îi duc grija lui Buzatu! Dacă va fi găsit vinovat, să plătească, iar dacă nu, va veni înapoi și mai puternic!”

Share