Omul lui Dumitru Buzatu, mesaj plin de obscenităţi la adresa lui Nelu Tătaru

Share

Sub pulpana liderului PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, sălăşluie o faună groasă, plină de sevă suculentă şi vulgară. Aşa cum vedem în continuare.

Alexandru Barbu, consilier local PSD în Vaslui și șef de cabinet al baronului Dumitru Buzatu, a dat publicității un mesaj plin de înjurături, la adresa ministrului Sănătății, Nelu Tătaru.

„Tătarule, f**i Crăciunul și Revelionul m*-**i, explică-ne și nouă (nu neapărat mie, cât amicului nedumerit de lângă mine, care a votat cu PNL-ul) de ce angajații Guvernului României sau ai structurilor deconcentrate merită să se vaccineze împotriva Covid-19 înaintea bunicilor și părinților lui?!?

Și nu oricare angajați ai ministerelor, ci doar ăia agreați de conducerea PNL-istă! Ăia care vor apărea pe listele semnate de miniștrii PNL!”, a scris Barbu, pe Facebook.

Alexandru Barbu a avut o carieră înfloritoare, alături de familia lui Dumitru Buzatu. A fost membru în mai multe consilii de administrație ale unor societăți subordonate administrațiilor PSD din Vaslui, precum SC Transurb SA Vaslui, SC Lucrări Drumuri și Poduri SA și SC Centrul de Resurse pentru Afaceri SA, arată publicația locală Vremea Nouă.

Din 2014 până în februarie 2016, a fost purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului Vaslui, iar din 2016 a fost consilier local. El a fost reales în Consilul Local Vaslui, la recentele alegeri locale.

Barbu a fost şi consilier al senatoarei PSD Gabriela Crețu, soţia lui Dumitru Buzatu, iar apoi a devenit șef de cabinet al baronului Dumitru Buzatu. Senatoarea a fost invitată de onoare la nunta lui Barbu.

Share