Robert Negoiţă îşi umple salariaţii de smarfoane top noch

Share

​Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiță, vrea să cumpere servicii de telefonie (voce, SMS și date mobile) pe patru ani, pentru instituțiile din subordine.

Valoarea acordului-cadru este estimată la peste 5,6 milioane de lei, fără TVA. Operatorii interesați trebuie să asigure gratuit și terminale, printre acestea fiind și maxim 300 de iPhone de ultimă generație.

Robert Negoiţă îşi umple salariaţii de smarfoane top noch

Serviciile sunt destinate asigurării activității instituțiilor aparținând Consiliului Local al Sectorului 3 București: direcțiile generale de Asistență socială, poliție locală, taxe și impozite locale și evidența persoanelor.

Achiziția presupune încheierea unui acord-cadru cu 3 operatori, pentru o perioadă de 48 de luni. Serviciile de telefonie vor fi prestate conform a două contracte subsecvente a câte 24 de luni, potrivit datelor din SEAP.

La 24 de luni de la semnarea acordului-cadru, se va relua competitția între operatorii care l-au câștigat, se va licita prețul unitar al abonamentelor și se vor schimba terminalele, cu unele noi, superioare celor livrate inițial, se arată în caietul de sarcini.

Citeşte şi: Robert Negoiţă mai trânteşte o terasă pe Bd. Decebal

Un fel de buy-back la doi ani. Cine foloseşte smarfeonul ăsta, se plimbă cu el prin instituţie, fluturându-l deasupra capului, ca semn al puterii sale.

Valoarea maximă estimată a acordului cadru este de peste 5,6 milioane de lei (fără TVA), bani publici, pentru maxim 207.744 abonamente, ceea ce ar însemna un cost lunar de aproximativ 28 de lei (fără TVA).

Fiecare tip de abonament trebuie să includă gratuit și un telefon, iar pentru primul tip de abonamente (Tip 1) sunt cerute cele mai recente versiuni de iPhone, cantitatea maximă fiind de câteva sute de bucăți, conform HotNews.

Citeşte şi: Robert Negoiţă pune pavele pe calea ferată

Adică, sună aşa:

Am nevoie de tine, ca să fac nenorociri pe aici, prin intermediul tău, cu mâna ta, iar pentru asta îţi dau şi un smarfeon.

Terminalele Tip 1 trebuie să aibă minim ultima versiune de iOS (n.a iOS 17) sau cu posibilitate de upgrade la ultima versiune, procesor A16 Bionic sau echivalent cu minim Hexa Core (șase nuclee) sau superior.

Aceste specificații tehnice corespund celor mai recente iPhone-uri 15, care se vând în România la prețuri cuprinse între 4.700 de lei și 9.700 de lei.

Pe asta se duc banii contribuabililor din Sectorul 3.

Share