VIDEO Diana Şoşoacă: „Mi s-a făcut oferta să fiu prim-ministru”

Share

Diana Şoşoacă continuă să sfideze legii naturii, gravitaţia, legea acţiunii şi reacţiunii şi principiile termodinamicii.

De fapt, nu este nimic ieşit din comun, astfel de lucruri se întâmplă: şi nouă ni s-a propus să înlocuim, în peisajul publicistic american, The Washington Post.

Senatoarea Diana Şoşoacă susține că a primit oferta de a fi prim-minisgtru al României, însă a refuzat „să cadă pradă”. Ea a mai spus că i s-a oferit să fie și ministru al Justiției.

„Nu am căzut ca ceilalți pradă ofertelor care mi s-au făcut. Da, mi s-a făcut oferta inclusiv să fiu prim-ministru. Ca să știți, doar să tac”, a declarat Şoşoacă, într-un interviu cu Adriana Bahmuțeanu.

Întrebată cine i-a făcut oferta, Şoşoacă a refuzat să spună: „Nu contează, de către cei de sus. Mi s-a făcut oferta de ministru al Justiției, am refuzat”.

„Domnul Cîţu a copiat ceva din planul meu. Am făcut un articol (n.n.: articolele nu se fac, se scriu. Asta e ca aceea, cu “fac o poezie”), în care am scris cam ce ar trebui să facă cineva, dacă vrea o schimbare. Am spus: demisia lui Iohannis”, a mai delirat Şoşoacă.

Vezi video de la minutul 30.00:

 

Share