Valeriu Nicolae despre declarația de avere a lui Mihai Fifor:”Un impostor!”

Share

Independentul Valeriu Nicolae, fost membru USR, îl demască pe Mihai Fifor şi susţine că acesta ar fi un impostor.

Valeriu Nicolae prezintă traseul profesional și politic al lui Mihai Fifor, actual deputat PSD, fost secretar general al PSD, în epoca Dăncilă. Fifor s-a remarcat de-a lungul timpului prin slugărnicie față de toți liderii PSD, în special față de Dragnea și Dăncilă.
„Ce poate face un impostor, un filolog antropolog specializat în conservarea culturii, muzee, securitate, evidența populației și dat din gură la televizor, care nu a lucrat o secundă în mediul privat?
Conform logicii PSD-iste, poate să fie ministrul Economiei, așa că domnul Fifor este uns de Dragnea și televiziunile PSD ministru, în iunie 2017. Apoi devine ministru la MAI și, pentru o perioadă scurtă, prim-ministru.
Tânărul Mihai Fifor este evident genial, căci imediat ce termină facultatea devine cercetător științific principal la Institutul Academiei Române, specializat în conservarea și promovarea culturii. Asta în timp ce își face și masteratul, tot la filologie, că așa îi lovește norocul pe unii.
Între 1998 și 2002, se plimbă la greu pe bani publici sau banii dușmanului Soros pe la 7 cursuri organizate de 5 universități și 2 ministere la Budapesta, Varșovia, Amsterdam, Turku, Slovenia și Milano.
Minte că face un masterat în antropologie în Finlanda, pe baza căruia își face și doctoratul și, din 2003, filologul cu doctorat pe antropologie predă, desigur, logic, Managementul riscului și Management Organizațional, la Facultatea de Litere din Craiova.
Probabil și el, ca mulți alți politicieni despre care am mai scris, are darul de a călători în timp, căci abia în 2007 face un masterat în Managementul Afacerii Publice la SNSPA, care ar putea, și așa chinuind grav logica, justifică cursurile pe care le preda din 2003.
Din 2005, devine manager general al Muzeului Olteniei, în Craiova, unde este lovit brusc de un interes nemărginit pentru Securitate. În ianuarie 2009, managerul general al Muzeului Olteniei, cu studii în filologie și antropologie, devine brusc secretar de stat la MAI.
Se califică rapid la locul de muncă și face cursurile Academiei de Poliție și de acum celebrul curs al domnului Oprea, de ‘Securitate și Bună Guvernare’, de la Colegiul Național de Apărare. Aparent, degeaba, căci este dat afară după 9 luni.
Totuși, pasiunea nu se stinge, așa că revine peste doi ani secretar de stat la MAI, pentru încă 6 luni, timp în care muncește din greu la campania lui în Dolj și ajunge senator și, logic pentru calificările lui și bancul în care trăim, președinte al Comisiei pentru Transporturi și Energie.
Din cele peste 170 de declarații de avere ale deputaților noștri, am concluzionat că cea mai mare probabilitate ca o doamnă să lucreze într-o poziție la stat plătită cu peste 2.000 de euro pe lună este ca soțul domniei sale să fie deputat. Este desigur și cazul domnului Fifor, nevasta lucrează pentru Senat.
Singurele publicații științifice pe care le-am găsit scrise de domnul Fifor sunt despre ceremoniale funerare. Scrise îngrozitor de prost, dar nu contează, omul este doctor.
Declarația lui de avere este o mizerie, nu are nimic, nimic pe numele lui (nevasta are un apartament de 55 de metri pătrați) și este într-o gaură (datorii) de 603.843 RON, ca orice PSD-ist cinstit și neşantajabil. Asta în ciuda faptului că statul, adică noi, fraierii, am plătit pentru familia Fifor, în ultimii ani, în jur de 100.000 de EUR pe an.
Acum omul este vicepreședinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică și siguranță națională, adică supraveghează trei servicii secrete ORNISS, STS și SPP.
Vă simțiți în siguranță?”, a scris Valeriu Nicolae, pe Facebook.
Share