Până și Mugur Ciuvică observă inconsistența moțiunii de cenzură PSD

Share

Moţiunea de cenzură a PSD este un act politic atât de penibil, încât până şi Mugur Ciuvică a observat acest lucru.

Mugur Ciuvică susține că intenția lui Marcel Ciolacu, de a depune plângere penală împotriva Cristinei Prună (USRPLUS), este „ridicolă din toate punctele de vedere”.

„Mai ridicol decât atât nu se poate. Și la fel va fi și cu moțiunea de cenzură. E o vrăjeală, o apă de ploaie, n-o să însemne absolut nimic”, susține Ciuvică.

„Am înțeles că doamna Prună este amenințată cu pușcăria, de către Marcel Ciolacu. Chestia asta cu ameninţatul cu plângeri penale, din partea PSD-ului, este ridicolă din toate punctele de vedere. Dar, repet, nivelul este extrem de jos.

Adică PSD-ul, care a fost victima penală, de vreo 15 ani, care a fost decimat, decapitat, făcut zob cu plângeri și dosare penale abuzive și cu pușcării abuzive, PSD-ul, care-l are pe Dragnea la pușcărie – ultimul, în sens cronologic, condamnat politic din România – amenință pe cine, tocmai pe USR-iști cu plângeri penale.

Mai ridicol decât atât nu se poate! Și la fel va fi și cu moțiunea de cenzură. E o vrăjeală, o apă de ploaie, n-o să însemne absolut nimic”, a declarat Ciuvică, la DC News.

Share