USL Metrou îl face pe ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, păduche

Share

USL Metrou a încheiat aşa-zisă grevă spontană, dar războiul entităţii cu ministrul Transporturilor continuă.

Sindicatul lui Ion Rădoi a distribuit, pe pagina sa de Facebook, un articol de pe Sputnik, în care ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, este catalogat drept păduche. Sputnik este finanțată de Moscova.

„Drulă, puștiule, pentru ține e ‘Domnul Rădoi’!”, este titlul articolului din Sputnik, semnat de un fost deputat PRM, Dragoș Dumitriu.

Articolul din Sputnik abundă de invective la adresa lui Cătălin Drulă, inspirate din înjurăturile deputatului AUR, Dan Tănasă.

„Până la proba realizărilor concrete, Ion Rădoi e un om de care se ține seama în țara asta de peste 20 de ani – pe când Drulă e… la categoria ‘Îți ordon, dispari păduche!’.

Atâta pot ei, ‘salvatorii României’ – să denunțe, să dea amenzi, să facă pe durii… până când se găsește unul să le ordone ‘Dispari, păduche!’.

Au mâncat gunoaie, s-au culcat în Parlament, au țopăit în piețe, preluând ‘Muie’ ca slogan, au agresat politicieni și oameni de toate vârstele, au combinat sacii de voturi – ah, da, și au stâlcit limba română, și-au format ideologia din atacuri la biserică, la naționalism și morală, din susținerea nefirescului și, mai ales, a supremației străînătății asupra a tot ce este românesc.

Și uite așa au ajuns la guvernare. Unde, ce să vezi, nu sunt în stare decât de acuzații, demiteri, certuri, ‘dezvăluiri’ scandaloase, multe vorbe goale și, mai ales, sunt extrem de buni… de nimic!

(…) Drulă face 40 de ani, Rădoi împlinește zilele viitoare 59. Deci, ar putea să-i fie tată ministrului! Rădoi e absolvent de Electronică, una dintre cele mai grele facultăți de pe vremuri, și are o carieră impresionantă în fruntea celui mai stabil și de succes sindicat al unei instituții strategice.

Drulă a terminat o universitate în Canada, apoi a făcut niște afaceri neclare, în urma cărora azi declară o avere de ceva peste 100.000 de euro, o mașînă și un teren lângă București. Nu e puțin, dar nici vreo grozăvie pentru un ”vizionar” de dreapta, ba chiar e nimic pentru un apologet al economiei private occidentale! Iar ambițiile lui ”de dreapta” s-au oprit, preferând salariul de parlamentar. Deci aâarnarea la stat.

Are dreptul să-l ia pe Ion Rădoi la per tu, să strige după el prin târg? Cu siguranță, nu! Ion Rădoi e un om de care se ține seama în țara asta de peste 20 de ani – pe când Drulă e… la categoria ‘Îți ordon, dispari (păduche)!’”, a scris Sputnik.

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a susținut o declarație de presă foarte dură, în legătură cu greva de la metrou, subliniind că Ion Rădoi are un comportament mafiot:

“Îmi cer scuze bucureștenilor pentru că zeci de miniștri ai Transporturilor au lăsat să se formeze un buboi, o mafie. Cât timp sunt eu aici, statul nu va ceda niciun milimetru în față mafiei. Este vorba despre o grupare care se comportă mafiot.

Liderul de cartel Ion Rădoi a decis că bucureștenii nu conteza, ci banii firmei pe care o controlează. Spun foarte clar: Rădoi, s-a terminat! Ceea ce ai făcut zeci de ani nu mai merge!

Oamenii au trebuit să se înghesuie în mijloacele de transport din cauza unor mafioți. Unde va credeți? V-a mers până acum, nu va mai merge!

Am depus plângere penală și am încredere că justiția își va face datoria

Metrorez evaluează pagubele, sunt milioane de de lei, se vor îndrepta împotriva responsabililor

Autoritățile de ordine publică să-și facă datoria, numai ei pot debloca sinele de acești ilegaliști

Nu a fost dat nimeni afară de la metrou, nu a fost redus niciun salariu

Mizele protestului sunt altele – cartelul, spațiile comerciale ocupate fără drept

Pe acest subiect nu avem ce dialoga. peentru subiecte de interes pentru angajați, da, dar doar după ce repornește metroul

Acum metroul nu circulă. Acolo e acțiune ilegală, nu e greva declarată, autoritățile de ordine publică să își facă datoria

Avem autorități responsabile și sunt convins că vor acționa dacă oamenii nu renunta la acesta acțiune abuzivă

Nu e proprietatea domnului Rădoi, statul nu va mai da niciun pas în spate în față mafiei

Sunt peste 5.000 de angajați Metrorex, numai câteva sute au fost implicați în protest

Cer autorităților responsabile cu ordinea publică să restabilim circulația metroului. Am discutat și cuc domnii Bode și Citu, am susținere

Am făcut apel către ei (greviști) să renunțe. Nu are rost să te duci la pușcărie pentru Rădoi

Vom restabili legalitatea în spațiile de metrou, e domeniul public. E normal să nu fie administrat că o proprietate privată. Firma sindicatului continuă să încaseze banii de la metrou, deși contractul e expirat din 2018

Eu nu fac decât să aplic legea. Nu vom negocia legea niciodată, până acum miniștrii Transporturilor au închis ochii la o ilegalitate. Acolo este imperiul Rădoi și mai bine nu te atingi

Nu am ce să discut cu Rădoi, eu sunt aici pentru a apară legea și interesul public.”

Share