Brigada Antitero SRI anchetează Cazul Maia Morgenstern

Share

Brigada Antitero se documentează şi anchetează cazul ameninţării actriţei Maia Morgenstern de către indivizi care par să aibă legătură cu AUR.

Brigada Antiteroristă a SRI a colaborat cu Poliţia Română, în ancheta referitoare la mesajele de ameninţare primite de directoarea Teatrului Evreiesc de Stat, Maia Morgenstern.

În urma cercetărilor au fost identificate două persoane, informează IGPR. Comunicatul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) precizează:

„În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind mesajele de amenințare adresate doamnei Maia Morgenstern și Teatrului Evreiesc, au fost efectuate investigații, pentru identificarea persoanei care a trimis mesajul, în colaborare cu SRI – Brigada Antiteroristă, fiind stabilită posibila adresă electronică IP utilizată pentru transmiterea mesajelor”.

Poliţia a precizat că au fost identificate două persoane bănuite a se fi implicat în amenințările adresate Maiei Morgenstern: una pe raza județului Timiș, cealaltă pe raza municipiului București. În prezent, se fac verificări la domiciliile lor, pentru clarificarea situației de fapt.

Share