home SPORT BOX: Trei, Doamne, toti trei!, Bute il toaca pe Brinkley. KO in repriza a noua

BOX: Trei, Doamne, toti trei!, Bute il toaca pe Brinkley. KO in repriza a noua

Share

UPDATE: In vedeta galei de la Centre Belle, din Montreal, Lucian Bute l-a desfiintat pe americanul Jesse Brinkley. Meciul ar fi trebuit sa se termine in repriza a cincea, cand Lucian Bute i-a administrat unul dintre upercuturile sale naucitoare lui Jesse Brinkley, caruia i-a sarit proteza din gura si numai gongul reprizei si un arbitru ingaduitor l-au salvat pe american.

A urmat apoi un nou knock-down, in repriza a saptea, dupa o serie de lovituri, culminand cu un nou upercut la figura, in urma caruia Brinkley a lasat sange pe podium si a avut nevoie de mult timp in pauza pentru a isi reveni si a i se pune nasul la loc.

A urmat o noua repriza cu sot de fezandare a adversarului, urmata de repriza a noua, in care efectiv Jesse Brinkley a pierdut contactul cu realitatea, in urma unei noi stangi naucitoare la figura.

In imagine il puteti vedea pe Jesse Brinkley, la minute bune dupa ce deja meciul se terminase, incapabil sa se ridice in doua picioare, cu doctorul meciului cautandu-i prin nas cu sonda dezinfectanta.

Website-ul pe care ma uit chiar in acest moment la meciul lui Jo Jo Dan cu argentinianul Villafane este http://sporturi-live.ro/. Ca dovada ca ma uit chiar acum la meci, iata o captura video pe care am facut-o in timpul primei reprize (acum tocmai a inceput cea de-a doua).

Jo Jo Dan il bate prin KO pe Pablo Villafane

cu un upercut fulgerator la ficat in repriza a patra. KO, si gata! Villafane nu se mai poate ridica in cele doua, care in limba omului obisnuit se numesc picioare, dar pentru el functioneaza acum pe post de maini.

Ma asteptam la un astfel de deznodamant, pentru ca deja, dupa o prima repriza de tatonare, Ionut il zguduise bine din a doua runda. Nu ma asteptam insa ca deznodamantul sa vina atat de rapid.

NOTA: Pentru cei stresati de click-urile care se aud din chat: sub caseta de scriere, aveti un butonas de volum, pe care, daca dati click odata, chatul devine silentios.

Adrian Diaconu – Omar Sheika – victorie la puncte

Adrian Diaconu l-a invins pe Omar Sheika la puncte! Dupa un meci extrem de tehnic, in care Adrian Diaconu a fost numarat, acesta a reusit totusi sa-si domine adversarul, pistonandu-l cu directe de stanga si asteptandu-l sa se deschida atacand, apoi contraatacand cu serii scurte si dure la figura.

Am fost impresionat de scaderile de nivel si de eschivele lui Diaconu, care trebuie sa recunosc ca a devenit intre timp un boxer mult mai tehnic si cerebral decat il stiam.

Defapt, astfel se si explica victoria sa, care este in primul rand una a inteligentei superioare fata de cea a adversarului.

Share