home SPORT Ultima etapa din Liga I – ultimul scandal cu Becali-n centru

Ultima etapa din Liga I – ultimul scandal cu Becali-n centru

Share


Ultima etapa din Liga I a adus un nou scandal, tot cu Becali in centru si, prin urmare, tot cu acest mare club in prim-plan, Steaua Bucuresti, pe care patronul sau il face de ras cu spor.

Dupa un meci adormitor la Vaslui (acelasi Vaslui unde, acum doi ani, cu Rednic antrenor, revenit de cateva ore la Dinamo, Steaua defila pe un teren pustiu de fotbalisti adevarati, castigand cu 4-0), care s-a terminat cu 0-1 pentru echipa vizitatoare, a inceput deranjul.

Non-combatul pe care l-am vazut in prima repriza pe teren m-a determinat sa ies in gradina (adica pe limba de pamant de cinci/zece metri din fata blocului) sa fasonez tufele de forsitia si liliac, ascultand Sport Total FM.

Macar baietii astia spun clar cu cine tin, nu o dau legata de gard, atragand atentia, de doua ori in 30 de minute, “sa stiti ca noi nu suntem stelisti”. Dupa meci insa (prin minutul saizeci-saptezeci si nu stiu cat Steaua a inscris, apoi toti cei 22 de jucatori au continuat sa doarma cu spor pe teren) a inceput zavera. Adrian Porumboiu, vrand sa-l impulsioneze pe Dorinel Munteanu, ii spusese saptamana trecuta ca Gigi Becali l-ar fi vorbit de rau.

Dorinel Munteanu si-a sunat impresarul. Impresarul i-a spus ca nu stie nimic si l-a sunat pe Becali. Becali i-a spus impresarului ca, din contra dimpotriva, are o parere foarte buna despre Dorinel Munteanu. In subsidiar, aflaram ca impresarul lui Dorinel Munteanu, jucator care e de prin sud-vestul tarii de loc, este presedintele organizatiei PNG-CD Caras.

Motiv pentru care Porumboiu, patronul lui Dorinel, a facut explozie in paralel si l-a demis pe fostul fotbalist tricolor de la conducerea FC Sporting Vaslui. Iata inca o noua bananaie iesita din laboratoarele mintilor infierbantate fara creier din fotbalul romanesc. Ceea ce intriga este ca din nou in mijlocul scandalului este Gigi Becali si ca Federatia Romana de Fotbal nu reactioneaza nicicum.

In fond, daca impresarul antrenorului de la FC Sporting Vaslui este subordonat pe linie de partid patronului de la Steaua, iar aceasta bate intr-un meci mimat evident Vasluiul, ar trebui sa ne miscam si noi, nu? Ca doara nu suntem butaforie? Iar povestea dintre Aurel Marinescu si Dorinel Munteanu nu este de ieri, de azi.

“A glumit, dom’le!”… (ca si aceasta, din link, este tot o forma de “A glumit, dom’le…”).

Share