home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Udrea strigă “şo!”, Băsescu replică “ham!” (revista presei)

Udrea strigă “şo!”, Băsescu replică “ham!” (revista presei)

Share

Udrea strigă şo!, Băsescu replică ham! (revista presei)

Băsescu spune că sunt oameni pe care procurorii DNA îi întreabă dacă ştiu ceva de el, notează Curierul naţional. Ciudat este că, în urmă cu numai câteva zile, Elena Udrea a spus acelaşi lucru: procurorii DNA umblă prin ţară şi întreabă oamenii dacă ştiu ceva de mine.

Acum a revenit pe Facebook, şi mai explicit. Traian Băsescu a început să semene cu un dulău căruia îi spune stăpânul: “şo pe el!”.

Klaus Iohannis a plecat în week-end acasă, la Sibiu şi a apărut în toată presa rânjind cu toată dinţoşenia din echipament, călare pe şaua unei semicursiere de vreo 6.500 de lei, observă Puterea. El se dă Gargantua în Pantagruel că recomandă românilor să meargă pe bicicletă. Ţara moarte şi baba pe bicicletă!

Ponta forţează rescrierea în timp real a istoriei, încercând să aniverseze, aşa, trei ani de la “începutul sfârșitului regimului Băsescu – MRU – Predoiu”, catalogând asta drept un “moment unic în istoria post-decembristă a României”, care a dus la “schimbarea cursului României din punct de vedere economic și social”. Da, a dus la ceva asemănător, în mic, cu venirea la putere a comuniştilor după al doilea război.

MRU reacţionează, amintindu-i lui Ponta: “Ati mizat pe foamea de putere, ati speculat nemultumirea romanilor, ati negociat cu lasii, i-ati cumparat pe cei mai slabi si ati castigat marele premiu: accesul la resursele statului”. Realitatea notează că MRU mai scrie, pentru cei curioşi, că nu a dispărut nicăieri: “Am doar răbdare”.

Câtă morgă au unii! Soţia senatorului Cordoş, arestată preventiv, ar fi luat mită de la doi autospsieri ca să-i ajute să-şi angajeze fiii la Morga Spitalului Judeţean, consemnează EvZ.

Un deputat (fost pesedist, fost participant la lovitura de stat din vara lui 2012), Bogdan Diaconu, are un proiect de lege interesant: revenirea la denumirea de ţigan, explică Gândul. Suntem de acord, proiectul de lege e bun: ce, spaniolii şi francezii, dacă le spun ţiganilor gitanos sau gitanes, sunt rasişti?

Numai noi am fost capabili să născocim două denumiri pentru acelaşi grup etnic, dintre care despre una să credem că e licenţioasă, jignitoare, iar cealaltă e încărcată de respect. O prostie, eu pot să îi spun unui ţigan rrom şi să fiu cât se poate de dispreţuitor şi să jignesc.

Piraeus Bank ar putea şterge datoriile creditaţilor cu venituri mici, care sunt eligibili pentru a primi ajutor de stat, anunţă Bursa.

nota: Website-ul Starea Presei realizează rubrica “Revista presei” cu ştirile şi informaţiile de presa date de publisherii din România, singurii răspunzători pentru acestea.

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share