Armaghedonul Oligarhilor 8. Kondyakov, legătura cu Masoneria

Share

Armaghedonul Oligarhilor 8. Legătura cu Masoneria

În data de 28 septembrie 2002, la Moscova, a avut loc o adunare anuală a Marii Loje a Rusiei. În cadrul acesteia au fost aleşi: Mare Maestru – Dimitri Denisov şi mare Secretar – Alexandr Kondyakov. La această intanire a participat şi Suveranul Mare Comandor C. Fred Kleinknecht.

Deşi oficial venirea acestuia în Rusia a fost prezentată ca o vizită turistică, Consiliul Suprem al Rusiei a organizat în tăcere un program separat, care cuprindea întâlniri semioficiale între Kleinknecht şi mai mulţi lideri guvernamentali şi culturali.

Aceste întâlniri prezentau un mare potenţial pentru dezvoltarea Masoneriei Ruse. Printre participanţii ruşi la aceste întâlniri au fost şi Alexei Kosmarov, Prim Mare Comandor, Consiliul Suprem al Rusiei; George Dergachev, Locotenent Mare Comandor; Alexandr V. Kondyakov, Mare Ministru de Stat.

Imediat după aşezarea sa într-o postură de vârf în cadrul masoneriei, Kondyakov a vizitat România, în 2003, pentru a sprijini candidatura lui E.O. Chirovici în funcţia de lider al masonilor romani din Marea Lojă Naţională din România.

La întâlnirea cu liderii Marii Loje Masonice din România, Kondyakov a declarat: “Sarcina noastră principală o reprezintă crearea noii elite a Rusiei”. “Aprinderea luminii” la Bucureşti de către Kondyakov a însemnat, nu doar la nivel ritualic, subordonarea faţă de Loja Rusiei.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 9. Filiera din România

Share