home CORUPTIE Teodosie Şpagoveanu face o flexiune, sub palma PF Daniel

Teodosie Şpagoveanu face o flexiune, sub palma PF Daniel

Share

Atunci când şefu’ se exprimă, trăgându-ţi implicit covorul de sub picioare, cum păţeşte acum Teodosie Şpagoveanu, te comporţi ca-n timpul unui cutremur.

Mesaj surprinzător al arhiepiscopului Teodosie al Tomisului, în legătură cu campania de vaccinare. El anunță că și-a schimbat opiniile, după ce s-a documentat, astfel încât acum are gânduri pozitive despre vaccinare.
Teodosie Şpagoveanu și-a arătat susținerea față de inițiativa Patriarhului Daniel, care, prin Biserica Ortodoxă, a trimis ierarhilor din țară broșura informativă „Vaccinarea împotriva COVID-19 în România”.
Arhiepiscopul Tomisului se răzgândește astfel, după ce, chiar de Bobotează, informa mulțimea de credincioși din Constanța că tinerii care recuperaseră crucile au făcut vaccinul anti-coronavirus înotând în mare, înotul fiind cel mai natural și sănătos vaccin.
IPS Teodosie invocă acum lipsa de informare din partea autorităților. „Sunt într-un studiu foarte bun și am gânduri pozitive. Am dobândit niște cunoștințe pe care nu le aveam, de la cineva care a studiat îndelung. Și nu am fost informați”, a declarat Teodosie.
Arhiepiscopul Tomisului a respins ideea că și-ar fi schimbat părerea despre vaccin: „Nu umblăm cu păreri. Umblăm cu cunoștințe solide, științifice”. Arhiepiscopul Teodosie a evitat să spună dacă se va vaccina.
La slujba de la catedrala din Constanța, înaltul ierarh a transmis însă credincioșilor că „îngăduința și dragostea lui Dumnezeu ne îndeamnă la mai multă înțelepciune”.
Share