Supergrupul ABBA s-ar putea reuni! (Rl) / Agnetha Fältskog, “A Fool Am I”

Share

Cea mai iubită trupă pop din istoria muzicii, ABBA, s-ar putea reuni, după o despărţire „temporară” care a durat aproape 30 de ani. Casele de pariuri pun în joc sume mari pentru cei care mizează pe reunirea trupei chiar la nunta prinţului William cu Kate Middleton.

FOTO: FanPop

Vestea că legendarul careu de aşi ar putea fi văzut din nou de fani a fost dată chiar de Agnetha Fältskog, serafica blondă a grupului, cea care a refuzat în toţi aceşti ani o eventuală revenire pe scenă, deşi sumele care li s‑au oferit, de-a lungul timpului, pentru acest lucru celor patru au fost fabuloase.

Agnetha şi-a motivat mereu refuzul de a reapărea în lumina reflectoarelor spunând că, pentru ea, anii de glorie au fost pur şi simplu prea mult. „Mi-am luat «supradoza». Aveam 15 ani când am devenit solista unei trupe. La 18 ani am lansat primul meu disc. Aveam 25 de ani când s-a format ABBA. După ABBA, am lansat trei albume. Cred că am fost suficient de productivă”, a explicat cântăreaţa suedeză presei britanice.

Iată însă că, după trei decenii de împotrivire, Agnetha a revenit la sentimente mai bune şi, deşi exclude ideea unei serii de turnee, se arată încântată de eventualitatea unui concert unic.

FOTO: ABBASite

„Ar fi distractiv să ne întâlnim cu toţii, să vorbim despre vremurile de demult şi poate chiar să cântăm împreună. Nu vom susţine turnee precum Rolling Stones sau alte trupe vechi. Însă cred că vom fi cu toţii de acord pentru un concert unic, organizat, poate, în scopuri caritabile.”… citeste tot aici

~ vezi aici interviul Agnetha FäItskog din luna decembrie a anului 2004 ~

~ vezi aici Benny Andersson review on the ABBA albums (2010) ~

Share