Site-ul StareaPresei.ro interzis la Realitatea Media

Share

Am aflat si eu zilele acestea: sunt interzis la Realitatea Media.

Adica, sa ne intelegem: nu sunt banat, sa dai enter si sa-ti apara pagina blank. Nu, mai pervers: poti sa intri, dar daca intri iti iei capace de la… Sergiu Toader, care a dat verboten subordonatilor sa intre pe Reporter Virtual si pe StareaPresei.ro!

FOTO: Pagina de Media

Ei, fenomenul este defapt mai complex si mai pervers. “Sefii” si “managementul” au fost vazuti mai mereu citind site-ul meu, ca si pe cel al lui Tibi, fara nici o fereala, asa, ostentativ, adica: “uite, noi suntem cu painea si cutitul in mana, noi ne uitam la ce vrem, voi, sclavii, nu aveti voie“.

Pai ce crezusi tu, mai Sergiulache, mai? Ca te cheama Stalín? Ca atunci ti se potrivea versul:

Ce crezusi tu, mai Stalín,
Ca-i bea bere la Berlin?

Pe bune, nu vezi ca, daca pun in loc de Stalín, Sergiú, nu rimeaza?

La ce ti-a folosit ca ai vazut chinuindu-se cainele ala cu blana arsa de etanolul incandescent?

La ce ti-a folosit interviul facut cu boschetarita din Gara de Nord, cu parul in care paduchii stateau ca moatele?

La ce ti-a folosit oare, Sergiule, coliziunea de dimineata cu Vadim hranind cainii? Au poate ce Dumnezeu ti-a ramas in cap din faptul ca ai vazut creierii imprastiati ai nefericitilor ce s-au facut praf cu Aeronava Muntenia?

La ce ti-a folosit, Sergiu, ca umblai cu dictionarele dupa tine in ghiozdanelul ala de piele maro?

La ce ti-a folosit toata glagoria cu care te-ai instruit pe la cele scoli, Sergiu? Ca sa iti bati joc de oameni si sa le pui conditii de-astea cretinoide? Ce te intereseaza ca ma citesc sau nu subordonatii tai?

Poate ca ma urasc. Poate ca te adora. Poate ca sunt pe cale sa-ti ridice o statuie acolo, in fata, unde-a fost inainte Stalín.

Share