home MASS MEDIA STAREA PRESEI: Studiourile MediaPro in flacari. Au inceput sa le arda acareturile… (BadPolitics)

STAREA PRESEI: Studiourile MediaPro in flacari. Au inceput sa le arda acareturile… (BadPolitics)

Share

Un incendiu puternic a izbucnit in jurul orei 20.00 la o hala de circa 2000 metri patrati de la studiourile Mediapro de la Buftea, detinute de Adrian Sarbu. Se pare ca aici era depozitata recuzita folosita la filmari. Circa 11 autospeciale de la Bucuresti si una chiar de la Brasov au fost folosite pentru stingerea incendiului.

Central European Media Enterprises (CME), companie ce controlează televiziunile şi radiourile din grupul Media Pro, a încheiat recent un parteneriat cu Adrian Sârbu, chief Executive Officer al CME, prin care grupul american cumpără integral divizia MediaPro Entertainment din grupul MediaPro, adică afacerile de producţie TV şi de cinema. Tranzacţia a fost estimată de banca americană Merrill Lynch la 97,6 mil. dolari, obiectul acesteia fiind 91,25% din acţiunile companiei.

MediaPro Entertainment include MediaPro Pictures, MediaPro Studios, MediaPro Distribution, Pro Video, Media Pro Music&Entertainment, Cinema Pro, Hollywood Multiplex, pachetul majoritar din Domino (companie de producţie de spoturi) şi MediaPro Pictures s.r.o. – operaţiunile de film din Cehia.

Share