home LITIGII DE MUNCA, MASS MEDIA STAREA PRESEI: Degringolada de la Business Standard. Pleaca Viorela Pitulice (BadPolitics)

STAREA PRESEI: Degringolada de la Business Standard. Pleaca Viorela Pitulice (BadPolitics)

Share

Faptul ca ziarul economic Business Standard a devenit o mlastina urat mirositoare nu mira pe nimeni avand in vedere cam ce batracieni si crocodili au fost promovati in functiile de sefuleti.

In aceste conditii, creaturile cu sange cald, cu o inteligenta superioara, nu prea isi mai gasesc locul pe acolo, Business Standard fiind una dintre putinele publicatii la care redactorii cu experienta aleg sa demisoneze in bloc pe timp de criza (spre “surprinderea” unora din board-ul RC!).

Dupa ce au ramas descoperite domenii precum Imobiliare, dupa demisia lui Alexandru Urzica, Constructii (George Sarcinschi), Auto (Marius Serban), HR (Raluca Lipan), Finante-Banci (Gabriela Folcut) lista s-a completat de ieri cu demisia senior editorului de pe Retail-Agricultura, Viorela Pitulice.

Ea a ales sa plece ca redactor-sef la o publicatie unde serviciile logopezilor (foarte utile, de altfel) nu sunt solicitate intr-o masura atat de mare. Viorela era unul dintre ultimii editori cu experienta de la Business Standard, trecuta prin scoala de presa care era agentia Mediafax cu ceva timp in urma.

Dupa demisia acestui editor si a majoritatii redactorilor cu experienta (mai sunt si alti oameni care vor pleca in curand!) nu ne ramane decat sa uram succes acestei noi publicatii care incepe sa ne surprinda din ce in ce mai placut cu calitatea materialelor abordate. Se pare ca la mai sus amintita publicatie au sarit parleazul tocmai oile care ar fi trebuit sa ramana in tarc… citeste tot aici

Share