home MASS MEDIA STAREA PRESEI: Lazarov îi atacă din mormânt, în legitimă apărare, pe incompetenţii lui Vîntu (Dan Badea)

STAREA PRESEI: Lazarov îi atacă din mormânt, în legitimă apărare, pe incompetenţii lui Vîntu (Dan Badea)

Share

“Profesioniştii” lui Vîntu de la Realitatea TV îşi dezvăluie, tot mai des, neuronul singuratic care le bântuie prin căpăţâni.

În seara asta, fără pic de respect pentru memoria cunoscutului om de televiziune Valeriu Lazarov, decedat azi dimineată la Madrid, “berbecii” lui SOV au postat un ditamai News Alert pe pe ecranul pe care se derulau imagini mai vechi ale celui decedat.

Un fel de “a murit Lazarov, dar, nenorocire, i-a luat foc lui Sârbu un depozit de recuzită de la Buftea şi şapte autospeciale au fost trimise să-l stingă!”.

Este incredibil cât mult îi preţuieşte Sorin Vîntu pe incompetenţi. El are însă o scuză: un prost util într-un moment critic (vezi campania care vine) valorează cât 1000 de deştepţi. Asta nu ma împiedică însă să beneficiez, vorba lui Lazarov, de telecomandă.

“Telecomanda este o armă de autoapărare” a spus, odată, Lazarov, cu referire directă la incompetenţi de tipul celor angajaţi în televiziunea lui Vîntu.

Share