home MASS MEDIA, STIRI DESPRE TELEVIZIUNI Sorin Enache preia editorial Realitatea TV

Sorin Enache preia editorial Realitatea TV

Share

Sorin Enache, directorul general al Realitatea TV, a preluat şi atribuţiile editoriale ale televiziunii, după ce directorul editorial Cătălin Popa şi redactorul-şef Mădălina Dulamă au fost schimbaţi din funcţie, a declarat pentru MEDIAFAX Dragoş Nedelcu, membru în CA al Realitatea Media.

foto: B1.roDe unde a pornit scandalul de la Realitatea TV: Vezi reclamaţia de fals în declaraţii a directorului Sorin Enache
fotoinfo: “Scandalul izbucnit duminică seară la sediul postului Realitatea TV are rădăcini mai vechi şi se învârte în jurul contractelor de închiriere a spaţiilor în care funcţionează televiziunea”

Potrivit lui Dragoş Nedelcu, Sorin Enache va fi ajutat de Cristian Coman şi Roxana Niculescu. Cristian Coman a fost redactor-şef al Ştirilor Realitatea TV în perioada septembrie 2008 – toamna lui 2009. Roxana Niculescu este director de programe la Realitatea TV. Mădălina Dulamă a fost numită redactor-şef al Ştirilor Realitatea TV în martie 2010.

Consiliul de Administraţie al Realitatea Media a fost convocat pe 5 aprilie pentru a analiza execuţia contractului de management de către Asesoft, reprezentată de Sebastian Ghiţă, “în încercarea de a-l determina pe acesta să respecte clauzele contractului şi, în caz de nereuşită, denunţarea acestuia”… citeste tot pe Mediafax

Share