Ghiţă, Gâdea, Oana Stancu, Ursu şi Sorina Matei, la CNA

Share

CNA a decis să îi invite la şedinţa Consiliului de marţea viitoare pe Sebastian Ghiţă, managerul Realitatea TV, Mihai Gâdea, directorul Antena 3, şi jurnaliştii Oana Stancu, Adrian Ursu şi Sorina Matei, pentru a discuta despre “incidentele” în care au fost implicaţi în ultima perioadă.

foto: Mediafax via Ghidul Bacaului

Decizia Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) a fost luată la propunerea Narcisei Iorga, în şedinţele de marţi şi joi ale Consiliului. După un vot de principiu în şedinţa de marţi, joi, CNA a stabilit că Mihai Gâdea, Sebastian Ghiţă, Oana Stancu, Adrian Ursu şi Sorina Matei vor fi invitaţi la discuţii în şedinţa Consiliului din 5 aprilie.

În privinţa lui Mihai Gâdea şi a Sorinei Matei, Narcisa Iorga a spus că are în vedere informaţiile apărute în presă cu privire la refuzul Antenei 3 de a realiza un interviu cu şeful statului, după ce redacţia a trimis această solicitare, şi declaraţiile jurnalistei, care a spus că nu este prima dată când se întâmplă acest lucru.

“Sorina Matei reclamă faptul că au mai fost două tentative în afară de aceasta de a realiza un interviu cu preşedintele României, de fiecare dată Mihai Gâdea găsind motive pentru a nu realiza acest interviu. Ea şi-a dat demisia tocmai ca urmare a repetării acestei situaţii”

, a spus Narcisa Iorga… citeste tot pe Mediafax

Share